Foto: Auping

Auping presenteert voorjaarscollectie bedtextiel 2023

Auping lanceert de voorjaarscollectie bedtextiel 2023, bestaande uit negen overtrekken met verschillende kleurrijke prints met namen als Glacier, Lunar en Skyline.

21 Maart 2023

De collectie is geïnspireerd op de natuur en het heelal. Acht overtrekken zijn gemaakt van glad en duurzaam katoensatijn. Daarnaast brengt Auping een luxe duo-tone geweven overtrek van linnen en katoen uit. Alle overtrekken uit de voorjaarscollectie zijn BCI gecertificeerd. De collectie is verkrijgbaar in alle Auping winkels en in de webshop.

Voorjaarscollectie 2023

Twee keer per jaar lanceert Auping een seizoenscollectie, met daarin kleurrijk bedtextiel met levendige prints. De collectie van dit voorjaar bestaat uit negen overtrekken die geïnspireerd zijn op de natuur en het heelal. Zo herken je in het golvend lijnenspel van overtrek Tide een rustig kabbelend watertje en brengen de donkere kleuren van Night Shade een natuurlijke rust in de slaapkamer. Acht overtrekken zijn gemaakt van duurzaam katoensatijn. Daarnaast zit er in de collectie een luxe duo-tone geweven overtrek van 55% linnen en 45% katoen in antracietgrijs. De seizoenscollecties zijn een aanvulling op de doorlopende basiscollectie bedtextiel, die bestaat uit tijdloze overtrekken in rustige en effen kleuren.Boven v.l.n.r.: Night Shade, Glacier, Lunar, Lagoon, Charcoal
Onder v.l.n.r.: Skyline, Tide, Twilight, Outerspace

Alle Auping dekbedovertrekken hebben een button-down systeem en een extra lange instopstrook, waardoor ze ook geschikt zijn voor hoge matrassen. Met de lusjes aan de binnenkant zijn de overtrekken eenvoudig aan een Auping dekbed vast te maken, zodat ze altijd op hun plek blijven. De kussenslopen van de seizoencollectie hebben een dubbele hotelsluiting, waardoor het niet uitmaakt welke kant van het kussen je gebruikt.


BCI gecertificeerd 

Al het bedtextiel uit de voorjaarscollectie van 2023 draagt het Better Cotton Initiative (BCI)-keurmerk. Dit internationale samenwerkingsverband probeert de wereldwijde katoenteelt te verbeteren en te verduurzamen. Inmiddels zijn meer dan 1600 organisaties en katoenboeren bij het initiatief aangesloten. Daarnaast dragen alle dekbedovertrekken het 'Oeko-Tex Standaard 100'-certificaat en ondergaan deze een kwaliteitscontrole door TÜV Rheinland Nederland.

De voorjaarscollectie bedtextiel 2023 is in alle Auping winkels en de webshop verkrijgbaar. Alle overtrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen vanaf €89,95.

Reacties
Anderen bekeken ook