Wil je je huis upgraden? Neem een veranda!

Is je huis toe aan een nieuwe look, en wil je tegelijkertijd de waarde van je huis verhogen? Een veranda biedt hiervoor de ideale uitkomst!

Guido van Loon 05 Maart 2021

Een veranda lijkt misschien een investering, maar je haalt het er dubbel en dwars uit. Niet alleen van het genot dat je het hele jaar beleeft aan een veranda, maar ook doordat het de waarde van je woning verhoogt. Naast dit alleen heeft een veranda talloze voordelen die we graag met je delen!

Veranda’s in verschillende stijlen

Je kunt een veranda kiezen in verschillende soorten, maten, stijlen en materialen. Houd je van een landelijke look? Dan kies je voor hout. Ben je meer van een moderne uitstraling? Dan ga je voor een aluminium veranda. Wil je je het dak van je veranda kunnen verstellen? Dan ga je voor een lamellen overkapping. Kortom, voor iedere tuin en voor ieder persoon is een andere veranda geschikt. Dit maakt dat een veranda de wensen van iedereen kan voldoen!

Haal ieder seizoen het uiterste uit je veranda

Een veranda is zo’n item waar je het hele jaar plezier van hebt. In de zomer creëer je een koele plek in de schaduw, en in de winter zit je er droog. En als je een veranda met zijwanden hebt, zit je er ook nog eens warmpjes bij tijdens de koudere dagen! In de zomer heb je weinig nodig om te genieten van je veranda. Plaats er een mooie tuinset, barbecue, gezellige accessoires en klaar ben je. In de winter vergt het wel wat aanpassingen. Zo zijn de eerder genoemde zijwanden een enorm pluspunt, maar ook een heater zorgt ervoor dat je hier goed kunt vertoeven.

Meer leefruimte met een veranda

Een veranda zorgt ervoor dat je je huidige woonruimte vergroot. Je hebt inloop naar buiten, waardoor je niet verplicht bent in je woonkamer te zitten. Ook een serre is de perfecte manier om je woonkamer te vergroten. Je kunt er een mooie speelplek voor kinderen maken een eetkamer set met uitkijk naar buiten plaatsen. Uiteraard is het helemaal aan jou waar je de ruimte voor gebruikt, maar één ding is zeker: het is de ultieme toevoeging voor ieder huis.

Bij Fonteyn vind je een groot assortiment serres, veranda’s en overkappingen in ieder soort. Welke is jouw favoriet?

Reacties