Foto: Douglas-duurzaam-hout-Veranda-Hillhout

Houten veranda Hillhout

Creëer een extra (buiten)kamer aan je huis een Hillhout houten veranda van duurzaam Douglas.

Met een veranda verandert je terras in een sfeervolle buitenkamer waar het heerlijk relaxen en loungen is. Een overkapping schenk je vele extra aangename uurtjes in de buitenlucht op je eigen terras, op elk moment van de dag, zonder last van regen of felle zonneschijn.

Douglas hout

De veranda wordt gemaakt van Douglas hout, deze houtsoort is geliefd om haar warme uitstraling en duurzaamheid. Douglas hout valt in de duurzaamheidklasse 3 en is daarmee één van de duurzaamste houtsoorten van Europa.

Houten veranda Hillhout

De veranda is verkrijgbaar in 5 breedtematen (min. 300 cm - max. 700 cm) en 3 dieptematen (300-350-400 cm). De robuuste gelamineerde staanders 14x14 cm vormen een solide basis voor de veranda. Het dak is gemaakt van meerwandige polycarbonaatplaten, u heeft de keus tussen doorzichtig of ondoorzichtig carbonaat. Polycarbonaat heeft als hoofdkenmerken dat ze licht zijn, een goede warmte-isolatie, een grote slagweerstand en een hoge lichtdoorlating bieden en ook nog eens zelfdovend zijn. Optioneel is een bijpassende dakgoot verkrijgbaar.

Er is al een veranda voor € 1.385,- incl. btw. (Afm. 300x300 cm).

Meer informatie: www.hillhout.nl

Publicatiedatum: 11 juni 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties