Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

De mooiste steel look ramen en deuren op maat!

Dé trend van dit moment: steel look kozijnen! Met Van Kooten Tuin & Buiten Leven geeft u uw buitenverblijf gemakkelijk een moderne en industriële look.

Aluminium en houten ramen en deuren, voor u op maat gemaakt!

Wilt u uw buitenverblijf eenvoudig een nieuwe, moderne look geven, zonder hier al te veel aan te spenderen? Van Kooten Tuin & Buiten Leven heeft voor u de ideale oplossing!

De strakke kaders van de aluminium en houten ramen en deuren zijn een echte eyecatcher en vrijwel voor iedere stijl toepasbaar. Ze geven uw interieur en/of buitenverblijf een moderne en industriële look. Door de speciaal ontworpen ranke profielen in combinatie met glas, is het de perfecte oplossing om de ruimte fysiek te verdelen zonder het licht te blokkeren. Hierdoor oogt de ruimte nog steeds open, maar is het ook gedeeltelijk afsluitbaar zoals bij kamers en suite. Onze steel look deuren zijn standaard voorzien van veiligheidsglas in een gelaagde of geharde versie.

De steel look ramen, deuren en wanden worden vervaardigd van hoogstaand aluminium of hout, aan u de keuze. Zo kunt u de minimalistische en rauwe industriële uitstraling van stalen deuren en wanden realiseren, zonder het hoge prijskaartje. De deuren, ramen en wanden worden exact op maat gemaakt. Het materiaal is sterk, onderhoudsvrij, kent een lange levensduur en is ook nog eens 100% recyclebaar.

'We hebben hem zelf ook!'

Hoe vaak hoort u bovenstaande zin wel niet bij bezoek aan een willekeurige winkel? In het geval van onze steel look ramen en deuren kunt u echter zien dat dit meer is dan een verkooppraatje: in onze showroom in Numansdorp hebben we namelijk onze vernieuwde balie volledig uitgerust met deze prachtige kozijnen. De imposante entree is zo omgetoverd tot een sfeervol kantoor voor onze medewerkers, die in deze drukke tijden zonder meer een gloednieuwe werkplek verdienden. Uiteraard bent u meer dan welkom om eens een kijkje te komen nemen en deze steel look ramen en deuren met eigen ogen te aanschouwen!

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit product? Of direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan snel een kijkje op onze website, of kom langs in een van onze vestigingen.