Partner

Gardendreams International GmbH

Gardendreams International GmbH  is leverancier en groothandel voor aluminium veranda's , aluminium tuinkamers, aluminium schuttingen, aluminium carports , glasschuifwanden etc. Het assortiment  bestaat uit producten van  zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zij leveren zowel standaard producten als producten op maat. Door de producten betaalbaar te maken voor iedereen, kan een ieder zijn eigen droomtuin realiseren. En dat is precies waar Gardendreams naar streeft.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht gardendreams.nl

Aluminium veranda

Een aluminium veranda /terrasoverkapping of tuinkamer van Gardendreams International GmbH uit het Duitse Meppen staat voor een kwaliteitsproduct tegen een betaalbare prijs. De veranda's zijn zowel als doe-het-zelf-pakket, als ook maatwerk te leveren, levering standaard binnen drie weken door eigen voorraad. De veranda's worden standaard geleverd in de kleuren RAL 9016 wit, RAL 9001 Crème wit en RAL 7016 Grijsantraciet structuurlak. Tegen een meerprijs zijn de profielen in iedere RAL kleur te leveren.

Dakbedekking

De dakbedekking bestaat standaard uit een polycarbonaat opaal of helder, daarnaast zijn er ook hitte werende platen te bestellen tegen een meerprijs. Deze platen zorgen voor een extra hitte werend vermogen, wat 8 tot 11 graden scheelt t.o.v. van de standaard polycarbonaat platen. Naast deze dakbedekking, is er ook een mogelijkheid voor echt glas op de verandadaken. Hiervoor wordt standaard 8mm veiligheidsglas gebruikt.

De veranda's van Gardendreams kunnen een belasting hebben van 75 – tot 90 kilo per M2 , zo kun je altijd over het dak lopen en is er altijd de mogelijkheid om eventueel kozijnwerk boven de veranda te wassen of te verven.

De veranda's hebben een standaardgarantie van 10 jaar.

Kenmerken

- Standaard 14 cm hoge vlakke goot (zeer strak uiterlijk)
- De standaard goot heeft een standaard dikte van 3mm , wat een extra stabiliteit garandeert
- De dakbedekking ligt vierkant in rubbers (geen doorhangen mogelijk)
- Systeem zowel voor echt glas, als voor polycarbonaat geschikt, zonder verandering van het profiel
- Aluminium afdekprofielen zowel op het dak , als aan de zijkanten
- Geïntegreerde hemelafvoer door de staander
- Alle veranda's voldoen aan de zware Duitse bouwnormen

Meer informatie

voor meer informatie en/of inspiratie bezoek onze website

Meer lezen over
'Aluminium veranda'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.