Terrasoverkapping

Met een CapdeVilla terrasoverkapping het hele jaar door extra fijn genieten van het buitenleven!

Terrasoverkapping

Je zult versteld staan hoe vaak je buiten kunt zijn en wat dat met je doet. Jezelf verwennen met extra wooncomfort was nog nooit zo eenvoudig! Koester de warmte van je omgeving. Na het werk nog even loungen in de tuin, buiten eten, borrelen met vrienden of lekker een boek lezen in de middagzon...

CapdeVilla ontwerpt, produceert en installeert terrasoverkappingen, volledig aangepast aan uw woonsituatie. De overkapppingen hebben een zeer luxe uitstraling en worden gemaakt van de beste materialen. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Natuurlijk kunnen ze jouw overkapping voorzien van allerlei gemakken, zoals geïntegreerde verlichting, zonwering en terrasverwarming.

CapdeVilla

CapdeVilla is een merknaam van Serbo en staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Een overkapping biedt juist in de frisse tijden de mogelijkheid om toch buiten te zitten. De vele extra opties en uitbredingsmogelijkheden als zonwering, terrasverwarming, verlichting, glazen zijwanden, schuifdeuren of vouwwaden zorgen voor nog meer comfort. Een ander voordeel is dat de CapdeVilla terrasoverkappingen zijn daarnaast voorzien van veiligheidsglas. In combinatie met de oersterke construcite kunt u zelfs over het dak lopen! Handig, wanneer de kozijnen op d eeerste verdieping een schoonmaakbeurt nodig hebben. Daarbij is een glazen overkapping minder krasgevoelig, maakt het geen lawaai bij regen en zorgt het voor een goede afwatering, zodat vuil niet op het dak blijft liggen. Bovendien worden alle Capdevilla overkappingen door Serbo zelf ontworpen, geproduceerd en bij jou thuis gemonteerd door de ervaren monteurs.

Bereken de prijs online 
Weten wat zo'n heerlijke buiten plek kost? Ga dan naar de website en bereken zelf eenvoudig de prijs. Heeft u specifieke wensen of een vraag? stuur dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 08:00 - 17:00 uur. 

www.capdevilla.nl, info@capdevilla.nl, Tel 0548-618686