Solarlux tuinkamers

Solarlux tuinkamers bieden openheid en tegelijkertijd beschutting. De zijwanden kunnen in een handomdraai geopend of gesloten worden.

Solarlux tuinkamer

Met een tuinkamer van Solarlux ben je beschut tegen wind en regen en open je de tuinkamer 100% als de zon schijnt. Dit wordt mogelijk gemaakt door een glazen overkapping en verticale beweegbare vouwwanden, die in een handomdraai eenvoudig naar de zijkanten geschoven kunnen worden. Ook is er de mogelijkheid om de tuinkamer gedeeltelijk te openen, waarmee je voorkomt dat je in de tocht zit. En bij slecht weer kun je de tuinkamer geheel afsluiten, zodat je toch nog behaaglijk buiten kunt zitten.

De basis van de tuinkamer is het glazen dak, dat door verticale glazen vouwwanden op elk moment in een terraskamer veranderd kan worden. Afhankelijk hoe beschut je wilt zitten, kun je kiezen tussen volglas vouwwanden of met een slank profiel uitgevoerde vouwwanden. Ook geïntegreerde vloerrails, in 2-, 3-, of 4 sporen zijn mogelijk. Onafhankelijk voor welke variant je kiest: alle Solarlux tuinkamers zijn uitgerust met verzonken vloerrails waarbij je zonder struikelgevaar toegang hebt tot je tuin.

www.solarlux.nl