array(1) { ["path"]=> string(25) "www.serrebouw-brabant.nl/" }
Partner

Serrebouw Brabant

U wilt extra ruimte, licht en comfort in uw huis? De aanschaf van een serre levert u beiden. Van de heerlijke ochtendzon tot de laatste zonnestralen van de dag, u kunt het beleven in uw serre. U kunt in alle jaargetijden genieten van de kleuren en het licht van buiten. Het ontwerp voor uw serre, veranda of lichtstraat maken wij samen met u, u weet wat u mooi vindt en wij weten wat er technisch allemaal mogelijk is. De perfecte samenwerking om tot een mooi en kwalitatief hoogwaardige aanvulling van uw woning te komen bij Serre Bouw Brabant.

De beslissing om een serre te bouwen is er een voor de lange termijn. De aanbouw van een serre bepaalt mede de uitstraling van uw huis en daardoor ook de waarde. Het is dus belangrijk dat u direct de juiste keuze maakt wanneer het gaat om de vorm en de kleur van de serre. Wat voor dak wilt u? Wilt u zonwerend glas of misschien een zonwering op het dak? Vragen waar u waarschijnlijk zo géén antwoord op heeft, daarom nodigen zij u uit in de showroom om hier samen met één van de adviseurs een gesprek aan te gaan. Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak 0413-29 39 38 of info@serrebouw-brabant.nl.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Serrebouw Brabant

Serre

U wilt extra ruimte, licht en comfort in uw huis? De aanschaf van een serre levert u beiden. Van de heerlijke ochtendzon tot de laatste zonnestralen van de dag, u kunt het beleven in uw serre. U kunt in alle jaargetijden genieten van de kleuren en het licht van buiten.

 

De aanschaf van een serre

De aanschaf van een serre begint ten alle tijde in de showroom van Serre Bouw Brabant. Hier kunnen wij u uitgebreid informeren. Onze showroom is zo ingericht dat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden.

 

Lange termijn

De beslissing om een serre aan te schaffen is er een voor de lange termijn. De aanbouw van een serre bepaalt mede de uitstraling van uw huis en daardoor ook de waarde. Het is dus belangrijk dat u direct de juiste keuze maakt wanneer het gaat om de vorm en de kleur van de serre. Wat voor dak wilt u? Wilt u zonwerend glas of misschien een zonwering op het dak? Vragen waar u waarschijnlijk zo géén antwoord op heeft, daarom nodigen wij u uit in onze showroom om hier samen met één van onze adviseurs een gesprek aan te gaan.

Hebt u een definitieve beslissing genomen, dan kunnen wij voor u het hele project uit handen nemen. Wij verzorgen de bouwaanvraag en schakelen eventueel een aannemer in voor het bouwtechnische gedeelte. Wij tekenen het definitieve ontwerp, fabriceren en monteren het product in eigen werkplaats en op locatie met onze eigen mensen.

 

Garantie

Met uw keuze voor Serre Bouw Brabant kiest u voor een vertrouwd Nederlands fabricaat met 10 jaar garantie op materiaal en constructie. Serre Bouw Brabant is aangesloten bij de Koninklijk Metaalunie. Dit betekent dat de in leverings- en betalingsvoorwaarde van de Metaalunie van toepassing is op uw aankoop. Bovenop deze garantie geven wij nog een aantal extra garanties, welke zijn opgenomen in onze garantiebepalingen vermeld op iedere offerte. Ondanks alle zorg en aandacht voor uw serre kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig voor u om te weten dat wij u zo snel mogelijk te hulp schiet.

 

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak 0413-29 39 38 of info@serrebouw-brabant.nl.

Meer lezen over
'Serre'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.