Foto: /284272.jpeg

Terrasoverdekkingen van Abrisud

Abri Spa van Abrisud: terrasoverkapping die 360 graden kan draaien.

Abri Spa van Abrisud: terrasoverkapping die 360 graden kan draaien.

Zodra de zon zich maar even laat zien, zitten de terrasjes vol en wil iedereen naar buiten, het balkon op of de tuin in. Buiten zitten in de zon geeft nu eenmaal een heerlijk vrij en fijn gevoel. Een beetje vakantie en je wordt er gewoon vrolijk van. De afgelopen mooiweerdagen hebben dit weer ruimschoots bewezen.

 

Terras- of tuinoverdekking
Een buitenzitgevoel hebben en de zonnewarmte op je armen voelen terwijl het helemaal geen zomer is? Dat kan door een deel van het terras of de tuin te overkappen. De innoverende overdekkingen van Abrisud maken het mogelijk om ook in Nederland 365 dagen per jaar van het buitenleven te genieten.

De Abri Spa is een modulaire overdekking waarvan de opening 360 graden te verschuiven is. De panelen zijn zo te draaien dat je altijd uit de wind zit! De Abri Spa biedt beschutting op het terras, maar ook in de tuin. Geopend in de zomer en gesloten in de winter geeft deze overdekking de mogelijkheid het hele jaar buiten te zitten. Van origine is de Abri Spa overigens ontworpen als tailor made overdekking voor hot tubs en buitenspa's.

Liever een terrasoverkapping aan het huis vast?
Ook daarvoor heeft Abrisud verschillende overdekkingen ontwikkeld, die altijd op maat geleverd worden. Met ronde bogen of strakke rechte constructies, in lijn met de architectuur van het huis. En zo'n terrasoverkapping aan het huis – van origine bedoeld om het zwembad achter het huis te overdekken - creëert als het ware een terraskamer. Aangekleed met fraaie planten en een comfortabele bank is het hier plezierig vertoeven. Ook buiten de zomer.

Iedere overdekking is uniek en wordt volledig naar wens en op maat gemaakt en zijn er met aluminium- en houtconstructie.Prijzen zijn dan ook uitsluitend op aanvraag beschikbaar via telefoonnummer 013 2114713.

Meer informatie: www.abrisud.nl

Publicatiedatum: 17 juni 2012

Reacties