Foto: abrisud-comfortabele-buitenruimtes

Abrisud overkapping geeft comfortabele buitenruimte

Abrisud overkappingen brengen comfortabele buitenruimtes met een natuurlijke of industriële look.

Buiten lunchen, genieten van een overheerlijke cappuccino en een krant, inspirerend kunnen werken in de zon of ongestoord de vogeltjes in de tuin gadeslaan. En dat het liefst het hele jaar door! Dat kan ook in Nederland, dankzij de overkappingen van Abrisud.

Comfortabele buitenruimtes maken het leven binnen bijna als buiten leven, maar dan behaaglijk afgeschermd van weer en wind. Gewoon buiten zitten als het regent en de wind door de bomen giert. Of je zonder jas comfortabel gekoesterd voelen door de warme voor- en najaarszon, terwijl je buiten toch een dikke trui moet dragen. Een aangename luxe. Abrisud is specialist in overkappingen en levert geheel op maat aan het huis gebouwde overkappingen of individueel geplaatste buitenruimtes. De aangebouwde versie fungeert uitstekend als een serre, voegt licht en ruimte aan de woning toe en vervaagt de grens tussen binnen en buiten. 

In een natuurlijke stijl of juist industrieel 

De keuze voor de stijl van een buitenruimte is afhankelijk van zijn bebouwde, maar ook natuurlijke omgeving en natuurlijk van de wens van de gebruiker. Licht de interesse meer op het vlak van natuur, duurzaamheid en natuurlijke materialen, dan zal eerder een overkapping met een houtconstructie passen. De kleurnuances in het hout, de nerven en noesten, geven de constructie een natuurlijk en tegelijk robuust karakter. Staat strakke elegantie en minimalisme voorop, dan ligt een industrieel ogende aluminium overkapping voor de hand. Aluminium is licht, roest niet en kan erg goed tegen temperatuurverschillen. 

Open, dicht of meedraaiend met de wind 

De overkappingen van Abrisud worden op maat gemaakt en afhankelijk van de vorm kunnen panelen open en dicht geschoven worden. De Abri-spa en de Abri-rotonde zijn modulaire overdekkingen, waarvan de opening 360 graden te verschuiven is. De panelen zijn zo te draaien dat je altijd uit de wind zit!

Abrisud biedt een breed gamma aan overdekkingen. Iedere overdekking is uniek en wordt volledig naar wens en op maat gemaakt, op basis van een aluminium- of een houtconstructie. Prijzen zijn dan ook uitsluitend op aanvraag beschikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 – 022 20 03. 

Over Abrisud

Abrisud is de Europese leider in het ontwerp en de fabricage van zwembadoverdekkingen. Opgericht in 1996 combineert Abrisud design met functionaliteit, veiligheid en comfort. De overdekkingen die worden geïntegreerd in de omgeving zijn momenteel verkrijgbaar in 11 landen. Abrisud heeft meerdere internationale prijzen in de wacht gesleept zoals de Trophée INPI de l’innovation en de ZILVEREN TROFEE in de categorie ‘design’ op de Zwembad & Spa Beurs van Parijs.

Meer informatie: www.abrisud.nl

Publicatiedatum: 29 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties