Camargue Skye: het ultieme 'buitenleven'

De Camargue Skye tilt als meest exclusieve telg in het assortiment terrasoverkappingen van Renson comfortabel buitenleven naar het hoogste niveau.

Openschuifbaar lamellendak

De aluminium kantelbare én openschuifbare daklamellen maken van een terras een extra buitenkamer die het hele jaar door dienst doet. Denk de kolommen weg en de dakstructuur kan trouwens ook onder de noemer ‘Aero Skye’ in eender welke constructie ingebouwd worden. Zo maakt het openschuifbaar lamellendak perfect deel uit van het ontwerp van een gebouw.

Dankzij de kantelbare lamellen zit je beschut tegen zowel zon als regen. Maar met de lamellen opengeschoven is het overdag net zo goed volop genieten van de zon als ’s avonds van het zicht op de open hemel. De daklamellen roteren, openen of sluiten gebeurt via een app voor smartphone of tablet. Daarmee kunnen bovendien verschillende scenes ingesteld worden om op elk moment van de dag de perfecte sfeer en beleving op te wekken.

Een gepatenteerde en ongeëvenaarde draai- en schuiftechnologie die Renson speciaal voor deze terrasoverkapping ontwikkelde, zorgt ervoor dat de lamellen feilloos en op een betrouwbare en duurzame manier roteren, openen en sluiten. Een synchrone aandrijving aan beide uiteinden van de daklamellen zorgt er bovendien voor dat het dak zelfs bij asymmetrische belasting in één vloeiende beweging opent en sluit.