SERRES

Onze serre’s zijn optimaal verwerkbaar tot maatwerk dat beantwoordt aan al uw verwachtingen.

Beschrijving

Wij vervaardigen onze serres met de Van Beveren profielen, Vera-Zur en Vera-Top. Dit zijn optimale producten toepasbaar in zowel nieuwbouw als renovatie, klassiek of modern, waar u met recht trots op kunt zijn.

Tevens laten deze systemen het toe om een serre in fases op te bouwen.
Bijvoorbeeld, u laat eerst het dak plaatsen en pas een aantal jaren later voorziet u de voorzijde van een schuifpui of dubbele deuren.

Meer van G & M Best Bekijk alle

Dakkapellen

De prefab dakkapel type is een naadloze, glasvezelversterkte polyester dakkapel uit een stuk met een verholen goot aan de zijkant.Hierdoor is het ontsierende en onderhoudsgevoelige lood aan de zijkant overbodig geworden.Een naadloze polyester dakkapel is dus geen kunststof dakkapel en is zonder hout opgebouwd, dus een 100% houtvrij casco.Op deze dakkapellen heeft het milieu ook niet veel vat, door de gelcoating zijn ze bestand tegen vervelende invloeden van het milieu. Het dakkapel is voorzien van een polyester dak in de kleur wit, dus in de zomer zeer sterk zonwerend.De opbouw van de sandwichconstructie bestaat uit een buitenlaminaat van naadloos gladdepolyester, verlijmd van een PU schuimvulling.Verder is het dakkapel in elke RAL-kleur te verkrijgen, in zowel glad  als rabbat-look.

G & M Best

Overkapping    

Aluminium TerrasoverkappingOnze aluminium terrasoverkappingen zijn een elegant en functioneel verlengstuk van uw woning.  Een terrasoverkapping biedt beschutting tegen felle zon, regen en wind. Is het weer wat minder dan of het koelt ’s avonds af, dan kunt u onder een terrasoverkapping toch behaaglijk buiten blijven. U kunt ook een heater onder de overkapping plaatsen waardoor u ook op koude dagen kunt genieten. Daarnaast kunnen we vouw- en schuifwanden aan de terras overkapping monteren, zodat er een afgesloten tuinkamer gerealiseerd kan worden.

G & M Best

Serre-zonwering Serres

Nieuw in het assortiment!!De Solidare, de solide schaduwbrenger van formaat. Het is de multifunctionele terraszonwering.Heeft u een veranda maar geen zonwering? Of misschien op zoek naar een volledig vrijstaande zonwering? De Solidare is de oplossing.Hetgeen de Solidare zo bijzonder maakt is dat het zonweringdoek wordt geleiddoor de ritstechniek, bekend van onze SolidScreen. Dit levert de volgende voordelen op:- Het doek is rondom compleet gesloten- Het doek heeft geen hangende zijkanten- Een strak doek dat in grotere systemen aanzienlijk minder doorhangt- Geen lichtinval tussen het doek en de geleider

G & M Best