Genieten in de warme wintertuin

Zodra het buiten koud en onaangenaam wordt, blijven wij liever binnen. Het valt niet mee om te wennen aan het koude seizoen

13 December 2017

Het duurt lang voor het ’s morgens licht wordt en de schemering treedt ’s middags alweer vroeg in. Het terras, waar we ’s zomers zo graag zitten, ligt er ongebruikt bij.

Maar in een serre kun je in de winter nog steeds genieten van het ‘buitenleven’! Beschut tegen regen, wind en natte sneeuw geniet je in deze wintertuin van de nabijheid van de natuur. Vanuit de warmte beleef je de prachtige herfstkleuren en fascinerende winterluchten van dichtbij.

Goed geïsoleerd

Met een wintertuin vergroot je het woonoppervlak van je woning en maak je de woning daarnaast ook lichter. Met de zeer efficiënte thermische isolatie profiteer je van de ruimte als volwaardige woonkamer. Het dubbele of zelfs driedubbele geïsoleerde glas voorkomt effectief warmteverlies. Speciale binnenisolatie voorkomt de vorming van condens. Bovendien werkt de uitstekende isolatie energiebesparend.

Wintertuin naar eigen smaak

Een serre of wintertuin van Solarlux biedt vele voordelen. De verschillende materialen en uitvoeringen bieden maximale ontwerpvrijheid. En de beschikbare accessoires geven nog meer mogelijkheden om de wintertuin helemaal naar je eigen persoonlijke smaak in te richten. En in de decembermaand breng je de wintertuin in Kerstsfeer. Grote kans dat zelfs de grootste zonaanbidder het flikkerende kaarslicht in de grote glasoppervlakken niet kan weerstaan.

Meer van Solarlux
Reacties