×
Meest recent
professionals - meest recent
Meest recent
Partner

PXA Nederland

Goed isoleren is een makkelijke en bovendien goedkope manier om uw energierekening te verlagen. Èn ook om het comfort in huis te verbeteren. Maar wat is goed isolatiemateriaal? Daar heeft PXA Nederland een uitgesproken mening over. Ons pro...

Recente artikelen van PXA Nederland
Partner

STEEL- Benelux B.V.

STEEL is een Italiaans bedrijf met een lange familietraditie sinds 1922. Gelegen in Carpi (Modena) in de buurt van Bologna, en is opgericht in 1999.

Recente artikelen van STEEL- Benelux B.V.
Partner

Floww

Floww: één kraan voor alles! Waar je vroeger verschillende apparaten en kranen voor nodig had, kan nu met één kraan. Met één beweging tap je koud, warm, kokend en (ijskoud) gezuiverd water.

Recente artikelen van Floww
Partner

Dannenberg Bouw en Woonburo

Bouw en woonburo Dannenberg is een veelzijdig bedrijf dat al vele jaren haar diensten verleend aan particuliere en zakelijke opdrachtgevers.  

Recente artikelen van Dannenberg Bouw en Woonburo
Partner

Veldeman Bedding België NV

Veldeman Bedding is een familiebedrijf in het Limburgse Opglabbeek. In de jaren 50 startte de heer Valère Veldeman met het fabriceren van matrassen in een klein productieatelier in Hasselt. Momenteel telt de Veldeman Group bijna 800 werkne...

Recente artikelen van Veldeman Bedding België NV
Partner

Grind-split.nl - Kranendonk B.V. Zand & Grind

Grind-split.nl is dé webshop voor het online bestellen van zand, grind, siersplit en bijbehorende producten voor de tuin of terras.

Recente artikelen van Grind-split.nl - Kranendonk B.V. Zand & Grind
Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 265 jaar en is uitgegroeid tot een Europees lifestyle-merk en kenmerkt zich door innovatiedrang, creativiteit en duurzaam beleid.

Recente artikelen van Villeroy & Boch
Partner

AkzoNobel Decorative Coatings B.V.

Flexa maakt onderdeel uit van AkzoNobel, de wereldwijde marktleider op het gebied van coatings..

Recente artikelen van AkzoNobel Decorative Coatings B.V.
Partner

VloerOnline

Recente artikelen van VloerOnline
Partner

BSH Huishoudapparaten

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je je bestaande keuken verbeteren? Begin dan bij de keus van de juiste apparatuur. In inspiratiehuis 20|20 vind je verschillende topmerken onder een dak en kun je je ook laten inspireren op het ...

Recente artikelen van BSH Huishoudapparaten