Notariswoning - Bouwen - Wonen.nl

Wil je een woning laten bouwen? Is een notariswoning iets voor jou? Een notariswoning heeft een aantal specifieke kenmerken in stijl en uitstraling.

Wil je een woning laten bouwen? Is een notariswoning iets voor jou? Een notariswoning heeft een aantal specifieke kenmerken in stijl en uitstraling.Dat een woning een notariswoning is, kun je herkennen aan een aantal uiterlijkere kenmerken.

Kenmerken notariswoning

Zo valt direct op dat de notariswoning symmetrisch is. En vaak voorzien is van een dak met een dakkapel. Of zelfs meerdere dakkapellen. Daarnaast zijn notariswoningen vaak statige panden. We zien de notariswoning dan ook steeds vaker verschijnen in de moderne villawijk.

Stijl notariswoning

Strak maar toch stijlvol en klassiek. Dat is de notariswoning. Gelukkig is er veel keuzevrijheid bij notariswoningen. Wil je bijvoorbeeld een notariswoning met een klassieke stolpkapeen of ga je toch voor een zadeldak. En hoe ga je de woning inkleden? Wil je een uitbouw van een keuken of woonkamer? Of ga je voor een vrijstaande garage, serre of veranda. Met de notariswoning kun je alle kanten op! En ook de kosten van de notariswoning hoeven niet extreem hoog te liggen.