Foto: Zitzak-FatSak-lounge

FatSak zitzak: lekker loungen

Zitzak FatSak heeft aaibaarheidsfactor 10. Dat is heerlijk languit loungen.


Een zitzak is gemaakt om te zitten. Zou je zeggen. Maar feit is dat niet elke zitzak even goed zit. Met de FatSak zit je echter nooit meer in zak en as, want deze zitzak heeft álles: een comfortabel zitcomfort, een duurzame, 'stille' foamvulling die zich telkens opnieuw in vorm laat brengen en een uitwasbare hoes. Tel daarbij de originele kleuren op én de knuffelzachte 'harige' variant en het is duidelijk: de FatSak is een heerlijk hebbeding met hoge aaibaarheidsfactor.

 

Lekker lang(uit) loungen

Het succes van de FatSak begint in Zuid-Afrika. En nog altijd worden de zitzakken daar duurzaam en volgens de hoogste kwaliteitseisen geproduceerd. Nu heeft ook Nederland de cool fatte zakken ontdekt. Wat vooral opvalt, is het hoge zitcomfort. Stabiel rechtop zitten, zonder dat de vulling wegglijdt, of lekker lang(uit) loungen; dankzij de unieke foamvulling (geen balletjes!) neemt de FatSak moeiteloos elke gewenste vorm aan en biedt in alle posities de juiste ondersteuning.

 

Volumeverlies is niet aan de orde, want de FatSak laat zich telkens weer opnieuw in vorm brengen. Een ander pluspunt is dat de innovatieve schuimvulling bij het verzitten of bewegen geen storende geluiden maakt. In stilte genieten van stilte; zo relaxed kan het leven zijn.

 

Smakelijke kleuren

De FatSak is een kleurrijke huisgenoot. Geniet bijvoorbeeld van de smakelijke kleuren cherry, blueberry, chocolate, grape en liquorice. Ingetogen zand of industrieel steel kan ook. De buitenhoezen zijn gemaakt van corduroy-velours (100% polyester), de binnenhoezen van 100% katoen. Helemaal leuk zijn de harige uitvoeringen, uitgevoerd in de op de seventies geïnspireerde flokatie-stof (in grey en cream). Een knuffelzachte stof die uitnodigt om aan te raken. Goed om te weten: de hoezen zijn afneembaar en uitwasbaar in de wasmachine. Tot wel 30.000 wasbeurten gegarandeerd!

 

Ravotten én rust

Flexibiliteit is troef. Een zitzak gebruik je immers gewoon waar je ‘m nodig hebt; voor de TV, als favoriete leesplek, of buiten in de tuin of balkon. De FatSak is stevig genoeg om op te spelen en ravotten en biedt anderzijds na een vermoeide dag juist die oase van rust om heerlijk te relaxen. Ook qua kleur is FatSak flexibel. Toe aan een ander kleurtje? Bestel gewoon een nieuwe hoes. 

 

Zalig zitten

De FatSak is er in twee maten: de FS600 is 70 cm hoog en heeft een diameter van 110 cm. De FS1000 is 90 cm hoog met een doorsnede van 140 cm. Varianten zijn o.a. de platte FlipSak en de kleinere KidSak. Door toevoeging van de Noodle is er net dat beetje extra ondersteuning waar het gewenst is. De vermoeide voeten kunnen altijd terecht op de FootSak. Zo is er voor elke ruimte, zowel in huis als op het werk, altijd een perfect passende zitzak. Ook in groepsverband voelt de FatSak zich overal thuis. Speel met kleuren, met formaten en ontdek het ultieme loungegevoel met de zitzak die zalig zit: de FatSak.

 

- Advies verkoopprijs: FS600 vanaf € 389,- tot € 429,90.

- Advies verkoopprijs: FS1000 vanaf € 489,- tot € 549,-.

 

Meer informatie op: www.fatsak.nl

Publicatiedatum: 6 oktober 2013

Reacties