Foto: 2014/Lundia-Original-kasten.jpg

Nieuwe kleuren Lundia Original kasten

Deze zomer zijn de Lundia Original kasten verkrijgbaar in vijf nieuwe trendy kleuren die de schoonheid van het hout accentueren.

Lundia presenteert voor het eerst een semi-transparante kleurencollectie op oliebasis voor de iconische Original-kasten. Vanaf deze zomer zijn ze verkrijgbaar in vijf trendy kleuren die de schoonheid van het hout accentueren. De nieuwe collectie kleuren is een uitbreiding op het bestaande kleurenpallet dat uit volledig dekkende lakken bestaat. Dit najaar worden nog eens vijf nieuwe semi-tranparante kleuren toegevoegd aan de collectie.

Kleuren Lundia Original kasten

Met het nieuwe kleurenpalet (jadegroen, koraalroze, helderwit, concretegrijs en au naturel) speelt Lundia in op de interieurtrend waarbij de schoonheid van het materiaal een hoofdrol speelt. Pure materialen krijgen een steeds prominentere plek in huis. Ze geven het interieur rust, authenticiteit en warmte. De nieuwe transparante kleurtinten van de Lundia Original-serie geven het kwaliteitshout een subtiele en moderne uitstraling.

De Lundia Orginal kasten zijn het tijdloze ontwerp van de Zweedse designer Harald Lundqvist. Ze worden al meer dan 60 jaar geproduceerd en verkocht. Lundqvist slaagde erin met een minimum aan materiaal een ijzersterk, flexibel kastensysteem te maken dat generatieslang meegaat. Tot op de dag van vandaag vormt de hout-penverbinding die Lundia kenmerkt de basis van de collectie.

Duurzaam

De productie van Lundia Original vindt plaats in Bulgarije, waar het materiaal wordt gewonnen uit gecontroleerde bosaanplant. Het hout voldoet aan het FSC-keurmerk.

Meer informatie: www.lundia.nl

Publicatiedatum: 14 augustus 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties