Foto: kast-kewlox-met-behang

Kewlox kast met behang

Kewlox levert bij een kast met opdruk behang in dezelfde print.

De tijd van alleen maar wit gestucte wanden in woon- en slaapkamers is voorbij. Dé trend is nu om meer kleur in de kamers te brengen en zelfs een wand met een grote print te behangen. Kewlox speelt op die trend in door bij een Kewlox kast tevens behang mee te leveren met dezelfde print als die op de kast. Een ‘klassieke’ manier van interieurdesign krijgt daardoor een moderne twist. Iedereen kent immers wel die oude mooie Engelse kamers waar (kast)deuren onzichtbaar waren ‘verstopt’ in de muur door het behang door te laten lopen over de deur.

Kewlox heeft, samen met Rienke Bos (Studio Bos) en Mariëlle Leenders (Curious Collections), een aantal behangontwerpen geselecteerd. Kewlox kasten in combinatie met 3 meter behang, beide in één en dezelfde print. De print wordt bij de kasten direct op het plaatmateriaal (deuren en zijkanten) gedrukt. Het behang, in dezelfde print, is van een hoge kwaliteit. Er zijn 12 standaard­prints geselecteerd, maar met een eigen, hoge resolutie foto, zelf gemaakt of via een website aangeschaft, kan aan het concept van kast met behang een heel bijzondere, eigen invulling gegeven worden.

Kewlox, al 60 jaar tijdloos, bekend van de vrolijke kleurige en praktische kasten, zou Kewlox niet zijn als de nieuwste trends op interieurgebied niet worden gevolgd. “Design vanuit de jaren 50, in alle opzichten zo sterk dat daar niets aan veranderd hoeft” (aldus Piet Hein Eek, die zelf ook enkele Kewlox kasten een nieuwe ‘look’ gaf). En zo is het met veel contemporary design uit deze tijd. Maar net als bij een vlinderstoel van Arne Jacobsen of een draadstoel van Charles Eames zijn fabrikanten altijd op zoek naar de laatste trends, om deze te combineren met het tijdloze ontwerp dat zij leveren (kleur, zitting, etc.).

Meegaan met die trend!

Het concept Kewlox is oneindig toe te passen op die manier. Het design van de kast blijft, net als een goede designstoel, altijd hetzelfde, maar kan talloze malen van uitstraling veranderen door de panelen uit te voeren in de kleuren en prints van deze tijd. En door de mogelijkheid een kast te personaliseren door de panelen te bedrukken of te behandelen op allerlei manieren. Veel bezitters van een Kewlox kast doen dat ook! Er staan heel veel Kewlox kasten in ons land waar men op creatieve wijze zijn eigen unieke kast van heeft gemaakt. Onder andere door de kasten te behangen.

Kewlox kast met (eigen) print en 3 meter behang

De prijs van de Kewlox kast plus 3 meter behang bedraagt nu ter introductie €999,-. De levertijd is ± 4 weken. Je kunt door Kewlox ook een eigen ontwerp voor jouw geprinte Kewlox kast en bijpassend behang laten verzorgen. De mogelijkheden om jouw interieur daarmee een volstrekt eigen gezicht te geven, zijn dus oneindig. De kosten daarvan bedragen ook €999,- (kast en behang). Voorwaarde is dat Kewlox het bestand wat jij aanlevert kan verwerken. De prijs van alleen een Kewlox kast met print (zonder behang) bedraagt €699,-. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

De ontwerpen zijn eenvoudig te bestellen via kewlox.nl/kastbehang.

Meer informatie: www.kewlox.nl

Publicatiedatum: 12 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties