Foto: /277795.jpeg

Breng kleur in uw woon- en bedrijfsruimte met zelf ontworpen kasten

Kewlox Premium: luxe, gepersonaliseerde meubelen.

 

Met de introductie van Kewlox Premium breidt Kewlox haar veelzijdige kastenassortiment nog verder uit. Deze luxe, gepersonaliseerde Premiumlijn bestaat uit kwalitatief hoogwaardige meubelen met aluminium en RVS als onverwoestbaar basismateriaal, waarbij het eigen interieur als inspiratiebron dient voor de kleurencompositie. De kasten van Kewlox Premium zijn volledig naar eigen smaak samen te stellen. Ze kunnen op maat worden gemaakt en geïntegreerd in een woonstijl, of die nu modern is of klassiek. Kewlox Premium is vanwege het design, de functionaliteit, efficiency en duurzaamheid ook uitstekend inpasbaar in een werkruimte of kantoor.

 

Of de woonkamer nu modern of klassiek is, de meubelen van Kewlox Premium zijn in ieder interieur in te passen. Klassiek en eigentijds design gaan bij Kewlox Premium hand in hand. Hoe vaker platgetreden paden worden genegeerd des te groter de kans is op verrassende resultaten. Geef creativiteit vrij spel en geef ruim baan aan minder voor de hand liggende oplossingen! De vormgeving van Kewlox Premium mag dan strakker zijn dan het uitgesproken karakter van klassieke meubelen, deze combinatie houdt de oorspronkelijke sfeer volledig overeind. Daarnaast is het kleurenpalet van Kewlox Premium bijna ongelimiteerd, zodat aan alle wensen tegemoet gekomen kan worden, waarbij bestaande kleuren in het meubel geïntegreerd kunnen worden. Met een fraai uitgebalanceerde kamer tot gevolg.

Kantoor
De meubelen van Kewlox Premium zijn ook bij uitstek geschikt voor een kantoor of bedrijfsruimte. Dankzij de efficiency en duurzaamheid is de Premiumlijn niet alleen functioneel, maar geven de meubelen door het design ook kleur aan uw werkomgeving, met verfrissende inspiratie tot gevolg. Dankzij de kwaliteit van de aluminium profielen en andere materialen gaat Kewlox Premium een kantoorleven lang mee en worden de meubelen opgeleverd met een levenslange garantie. Door inspirerende kleuren aan zakelijke functionaliteit te koppelen, krijgt het kantoor een moderne en smaakvolle uitstraling.

Kewlox-systeem
Het Kewlox-systeem staat al ruim vijftig jaar als een huis. De basis van de oorspronkelijke systeemmeubelen bestaan uit vier verticale hoekprofielen van staal en massief beukenhout. Dankzij dit geraamte is een lange levensduur gegarandeerd. Voor deze nieuwe premiumlijn is het basissysteem aangepast, waarbij de houten onderdelen van de succesvolle systeemmeubelen zijn vervangen door profielen van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. Dankzij de decennialange expertise en het vakmanschap van de ontwerpers zijn deze nieuwe meubelen de afgelopen jaren geperfectioneerd, met Kewlox Premium als resultaat.

3D Configurator
Om nog beter ondersteuning te kunnen bieden bij het samenstellen van uw persoonlijke meubelen, heeft Kewlox de 3D Configurator ontwikkeld. Hiermee kan de woonkamer, het kantoor of bedrijfsruimte tot in het kleinste detail worden nagebootst. Met het online programma kan thuis met eigen input een simulatie worden gemaakt van de woon- of kantoorruimte en het Kewlox Premium meubel inpassen. Het effect op uw woon- of werkomgeving wordt hiermee direct zichtbaar en wellicht worden er ook nog nieuwe ideeën opgedaan.

Publicatiedatum: 13 januari 2012

Meer informatie: www.kewlox.nl

Reacties