Maak met Format en Inbox de perfecte inloopkast van je rommelkamer

Bij Inbox houden we ervan om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de ruimte die je hebt. Zeker in een stad waar de vierkante meters zo kostbaar zijn.

20 Februari 2019

Je hoeft niet altijd te verhuizen om ruimer te wonen.

De meeste mensen hebben nog steeds een berging, rommelkamer of zolder, vol met spullen die ze eigenlijk bijna nooit gebruiken. Terwijl je met die ruimte ook iets kunt doen waar je dagelijks woonplezier uit haalt.

Hoe fijn zou het zijn om de spullen die je niet vaak nodig hebt, voor even te kunnen vergeten? Ze te kunnen opslaan in een cloud oplossing, zoals je foto’s, video’s en andere bestanden?

Daarom ontwikkelden wij SmartStorage: de eerste bewaar-app voor spullen van Nederland. Jouw digitale zolder voor de spullen die je niet vaak gebruikt.

Wat zou jij doen als je plotseling een kamer over had? Een inloopkast? Mancave? Thuiskantoor?

Grote kans dat je in die gewezen berging of zolder wordt geconfronteerd met een schuin dak, of smalle indeling.

Enter de Amsterdamse startup Format. Als echte Amsterdammers weten deze enthousiaste interieurbouwers als geen ander hoe je zoveel mogelijk uit je appartement haalt. Met de Format - Roomie maak je van je die rommelkamer de perfecte inloopkast, of van je zolder een thuiskantoor.

Wat jouw ruimte ook is: Format heeft altijd de perfect fit kast voor jouw wensen. Zo haal je pas écht het maximale uit je beschikbare woonruimte.

Reacties
Anderen bekeken ook