string(1) "a"

Tv meubelen met strak design

Of het nu gaat om keukens, badkamers of woonkamers, een strak, modern ontwerp in rustgevende aardkleuren en wittinten is populair, ook bij tv meubelen.

Het past in een trend waarin wordt gefocust op de essentie. Weg met die potpourri aan hebbedingetjes en prulletjes van vroeger tijden! Maar back to basics, terug naar de visuele eenvoud en rust van het minimale, want de buitenwereld is al hectisch genoeg. Dat wil overigens niet zeggen dat er sprake is van kostenbesparing door deze vermindering in spullen, want de onderdelen die wel in de strakke inrichting worden opgenomen moeten perfect zijn.

Deze trend naar visuele eenvoud en rust, waarin ruimte het belangrijkste meubelstuk is, is terug te zien in de styling van moderne keukens en badkamers, waarin de kasten bij voorkeur greeploos worden uitgevoerd en het aantal kleuren is teruggedrongen. De trend is ook terug te zien in onze woonkamer die steeds meer een monochroom geheel wordt met ingetogen vormgegeven zitmeubels, eettafels en bijzettafels. Helemaal passend in deze trend zijn modern vormgegeven zwevende tv meubels.

Gewichtloze toestand met zwevende tv meubels

Zwevende tv meubels onderscheiden zich van de traditionele tv meubels doordat ze tegen de muur zijn gemonteerd. Poten ontbreken, waardoor het lijkt of ze zweven in gewichtloze toestand. Alle zichtbare aansluitingen zijn weggewerkt in het meubel, zodat de aandacht niet wordt afgeleid door storende draden en kabels en alle aandacht kan worden gericht op de beelden op de televisie zelf.

Tv meubel integratie met optimaal geluid

Door de geluidsinstallatie in het tv meubel op te nemen, worden nog meer storende objecten uit de ruimte verwijderd. De meeste tv meubels bieden voldoende ruimte om ook een geluidsinstallatie of een soundbar erin op te nemen. De geluidsinstallatie wordt dan weggewerkt achter panelen die zijn gemaakt van speciale materialen die geluid optimaal doorlaten, maar de installatie zelf volkomen aan het gezicht onttrekken. TV Meubels worden steeds beter, maar wilt u voorlopen op de rest? Bekijk dan de mogelijkheden met maatwerk tv meubels.

Thuisbioscoop met superieur beeld en geluid

Door de integratie van beeld en geluid in het tv meubel wordt de tv geüpgradet naar een zogenaamde ‘home cinema’. Zeker als gebruik wordt gemaakt van een tv met een supergroot beeldscherm. Met een dergelijke home cinema zijn kijkers verzekerd van een optimale beleving tijdens het bekijken van natuurprogramma’s, concerten, films of Netflix-series, terwijl de visuele rust van de woonkamer gehandhaafd blijft.

Streamen vanaf de smartphone

Tenslotte volgt nog een laatste stap: de integratie van de home cinema met smartphones en wifi. Deze geavanceerde integratie wordt door door sommige high-end aanbieders van zwevende tv meubels aangeboden. Door deze volledige integratie in het zwevende tv meubel kunnen beelden vanaf het internet via uw smartphone rechtstreeks worden gestreamd naar uw eigen thuisbioscoop met superieur beeld en geluid zonder dat er snoeren, draden of adapters te zien zijn.

Reacties