Partner

ARTYX Interieurproducties

Artyx interieurproducties ontwerpt designmeubelen op maat in iedere gewenste breedte hoogte en diepte. Samen met jou stelt Artyx het ideale meubel samen en bepalen ze functie en kleur. Op onze website www.artyx.nl staan duizenden afbeeldingen en honderden modellen die je naar eigen inzicht kunt wijzigen. Ook kun je een bezoek brengen aan de showroom om daar samen met een adviseur een ontwerp te maken en de modellen te bekijken.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht artyx.nl

Tv-meubel XPERIA S 250

TV meubel XPERIA S 250 is een meubel voor inbouwen van de soundbar. leverbaar in mat- of glanzend glas en hoogglans. met het tv-draaisysteem kun je iedere tv aankoppelen en kabels doorvoeren. de kast is op maat leverbaar in iedere kleur.

Productinformatie

De XPERIA S 250 in gestraald glas kan in iedere kleur en afmeting op maat geleverd worden. De gepatenteerde soundbarklep maakt het mogelijk iedere soundbar, uit het zicht, te plaatsen.

Op ieder meubel van ARTYX past ook het rvs tv-draaisysteem dat door ARTYX zelf ontwikkeld is. Aan dit systeem kan iedere tv draaibaar gemonteerd worden en kan eenvoudig bekabeling doorgevoerd worden.

De XPERIA S 250 is vanaf 25 maart 2014 ook te zien en te bestellen bij de MEDIAMARKT in Groningen.

De soundbarklep is ook leverbaar in combinatie met model ALPHA, een in verstek gemaakt meubel die in ieder kleur gespoten kan worden en ook op maat leverbaar is.  Kijk voor meer informatie bij model AVS

Kenmerken XPERIA S 250 soundbarmeubel

Xperia: dressoirs en lowboards waarvan de buitenzijde is voorzien van glas (mat en glans) en hoogglans ACRYL. De minimale breedte is 100 cm en de maximale breedte is 400 cm. Het front hangt 8 mm vrij van de romp van de kast.

Het front en de indeling van de XPERIA ontwerp je samen met het ARTYX team.

Showroom

De NIEUWSTE XPERIA S staat inmiddels in de showroom en is voorzien van een hoogglans coating (ACRYL)  die in diverse kleuren te leveren is.

In de showroom van ARTYX staan intussen 3 verschillende uitvoeringen van de XPERIA.

Bij de MEDIAMARKT in Groningen staat vanaf 25 maart 2014 een complete opstelling in combinatie met SONOS. De bijpassende Play3 / SUB kolommen in matzwart kun je daar inmiddels ook bekijken.

Meer lezen over
'Tv-meubel XPERIA S 250'?

meer van deze professional

werkplek exceptional 16D

Zwevende werkplek EXCEPTIONAL 16D met groot zwevend ...

bergkast exceptional 300

Bergmeubel EXCEPTIONAL 300 is een zwevend wandmeubel op...

Zwevend meubel

Voor designmeubilair op maat moet je bij ARTYX zijn. Gr...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.