Foto: 2014/tv-meubel-audipack-gardenview.jpg

Regenbestendig outdoor tv-meubel Audipack: de GardenView

Het WK voetbal op tv kijken? Dat doe je natuurlijk buiten met je vrienden met GardenView outdoor tv-meubel Audipack.

Het Nederlandse bedrijf Audipack uit Moerkapelle heeft een wereldprimeur met de unieke regenbestendige outdoor tv-meubel range, de GardenView. Met 1 druk op knop van de draadloze RF afstandsbediening komt de tv, door middel van een liftsysteem, uit het meubel omhoog. Kijkt men geen tv dan kan men deze weer met de lift 'opbergen' in het regenbestendige tv-meubel.

Hierdoor, alsmede dankzij de blokkeerbare rem/zwenk wielen, is de GardenView (GV) de ideale oplossing voor tv kijken op een buitenterras, veranda of het buitenhuis. Dat wordt dus genieten in de tuin deze zomer.

GardenView outdoor tv-meubel

De GardenView is standaard verkrijgbaar voor 32, 40 en 46 inch beeldschermen en wordt geleverd in de standaardkleur grijs. Andere maten en kleuren zijn uiteraard op aanvraag leverbaar. De GardenView is geschikt voor de meeste merken en typen beeldschermen.

Al meer dan 30 jaar is Audipack toonaangevend fabrikant van innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor de audiovisuele markt. 'Ik ben er reuze trots op om samen met mijn team steeds weer nieuwe technologische oplossingen te kunnen realiseren. De gepatenteerde GardenView tv-meubel range is een volgende mijlpaal van ons creatieve- en productieteam. De perfecte oplossing voor TV kijken in elke tuin. We hebben met dit product een wereldprimeur.', aldus Julian R. van den Berg, Creative Director en eigenaar van Audipack.

De GardenView is leverbaar vanaf € 1795,00 (incl btw) via één van de officiële GardenView verkooppunten.

Publicatiedatum: 31 mei 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties