Foto: 2018-03/tvmeubel red en sonos.jpg

Red Edition en Sonos introduceren nieuwe samenwerking

Tv-meubel geïnspireerd op design van Sonos Playbase voor een unieke homecinema-ervaring

Red Edition, het Parijse interieurdesignmerk, en Sonos, hét Home Sound System, onthullen hun samenwerking. Na een partnership van meer dan een jaar in de Sonos Home Paris versterken Red Edition en Sonos hun samenwerking met een tv-meubel, de allereerste in de Red Edition-catalogus. 

Red Edition ontwerpt tijdloze, Parijse interieurs, Sonos draadloze speakers voor elke ruimte in huis, met een minimalistisch design dat past bij elke interieurstijl. De Red Edition I De Sonos TV Console is een chic en modern tv-meubel speciaal gemaakt om de minimalistische vormen van de Playbase te benadrukken. Sonos’ meest recente homecinemaspeaker is ontworpen om praktisch onzichtbaar onder de tv te plaatsen. 

Het tv-meubel is beschikbaar in twee stijlen, geïnspireerd op het yin-yangprincipe. Het eigentijdse design, dat perfect past bij de minimalistische zwart-wittrend, is helemaal in balans met de kleuren van de Sonos Playbase:

Zwart: de donkere, mysterieuze en diepe versie.
Taupe: de heldere en lichtere versie. Deze kleur verschijnt voor het eerst bij Red Edition.

De zwarte versie combineert een heel donkere lak met Chinese-inkteffect en rokerige spiegeleffecten, met bruine highlights aan de bovenkant. De lichtere versie speelt met zachtere en licht-sensuele kleuren. De taupe lak straalt elegantie en verfijning uit, en het spiegelblad is subtiel uitgevoerd met lichtroze tinten. 

De combinatie van getint hout, gerookt glas, hoogglanslak en messing maakt het tv-meubel tot een heel verfijnd, elegant stuk. 

“Muziek en geluid zijn ontzettend belangrijk in huis”, zegt Cyril Lahore, oprichter van Red Edition. “Ze dragen bij aan de stemming en de sfeer van een interieur. Ik luister thuis al jaren overal naar muziek met Sonos. Met de meer dan tien jaar interieurervaring van Red Edition én de audiokennis van Sonos bewijzen we dat het mogelijk is om een krachtige, maar discrete homecinema-ervaring te combineren met stijl en verfijndheid.” 

Rafael Gonzalez, Marketing Director voor Frankrijk en Zuid-Europa bij Sonos: “We geloven dat geluid een belangrijke overweging moet zijn in het interieur. Vorig jaar lanceerden we de Playbase om een alternatief design te hebben voor de homecinema-ervaring in onze huiskamers. Zoals al onze producten is ook deze speaker ontworpen om naadloos in het interieur te passen. De Red Edition I Sonos TV Console en de Playbase bieden een unieke homecinema-ervaring, zonder in te boeten op het gebied van design of geluidskwaliteit.” 

De Red Edition I Sonos TV Console is vanaf nu beschikbaar op de website van Red Edition. Het tv-meubel wordt, inclusief Playbase, verkocht voor €2.989.

Specificaties

De Red Edition I Sonos TV Console

  • Het tv-meubel bestaat uit twee gesloten compartimenten, een nis en een lade – voor de integratie van alle afspeelapparatuur.
  • Het frame en de lade zijn van gebeitst hout met hoogglanslak. Er is een uitsnede op het einde van de nis, waar de kabels van de apparaten door kunnen. Elk compartiment is uitgerust met een in hoogte verstelbare plank.
  • Afmetingen: 160 cm lang, 43 cm diep en 61 cm hoog. Gewicht: 70 kg.
Reacties