Voorjaarsschoonmaak klaar?

Deze designs komen als geroepen

09 April 2020

Het toonaangevende designmerk MADE.COM lanceert in april een aantal nieuwe designs die je interieur een boost zullen geven voor het komende seizoen. Heb je het hele huis al gemariekondo’t of toch die ene muur geverfd waar je al zo lang over zat te twijfelen? Dan kan je interieur ook nog wel een frisse update gebruiken voor het nieuwe seizoen.

De designs deze maand maken een fraaie clash tussen geometrische vormen en zachte materialen, met eigentijdse matte afwerkingen in minimalistische silhouetten. De nieuwe designs brengen een dynamische energie naar je interieur voor het begin van de lente met banken en fauteuils in voluptueuze vormen – uitgevoerd in luxe fluweel en kleuren als marinegroen.

Het design team viert decoratieve accenten en kunstige vormen in accessoires met losse handgetekende en uitvergrote terrazzo-achtige patronen in vloerkleden en kussens met een heldere tropische feel. Daarnaast doorbreek je subtiel een kleurrijk pallet met een monochrome print in een stevige lijst. Daarnaast krijgen messing en zwart nikkel een subtiele bijrol en ondersteunen eye-catching geometrische silhouetten in spiegels en salontafels. Zeg maar hallo tegen dat nieuwe interieur, toch?

Reacties