Foto: Table-du-Sud-breidt-uit-met-nieuwe-serie-Liv-en-living-area-in-de-showroom

Table du Sud breidt uit met nieuwe serie Liv en living area in de showroom

Table du Sud breidt het tafelassortiment verder uit met de Liv serie; twee kiezelvormige tafels.

De organische vormen zijn zoals altijd geïnspireerd op een vorm uit de natuur. Zo is deze serie ontstaan vanuit, jawel de kiezelsteentjes. Bij het zien van de poten, die iets boller staan, wordt de illusie gewekt van een boekkaft. Dat bracht het idee naar voren om de serie te vernoemen naar een korte versie van het Franse woord 'Livre'; de Table du Sud Liv serie

Kiezelvormige salon- en eettafel

De kiezelvormige salontafel van Table du Sud is een echte musthave. De organische vorm maakt deze salontafel uiterst toegankelijk en komt goed tot zijn recht in iedere woonstijl. To spice up your dining room is de kiezelvormige salontafel ook in een groter formaat verkrijgbaar waarbij exact hetzelfde design is uitgebracht, in de vorm van een eettafel.

Uitbreiding showroom Utrecht

Afgelopen jaar opende Table du Sud haar grootste showroom in Utrecht die begin dit jaar zal uitbreiden met een living area zodat klanten nóg meer inspriatie kunnen opdoen voor hun woonkamer. In de living area worden naast tafels ook alle andere meubels van het merk getoond waaronder banken, salontafels, fauteuils en sidetables.

Reacties