Foto: bas-vellekoop-tafel-stringer

Multifunctionele tafel: werk- en eettafel in één

In een tijd waarin er steeds vaker thuis gewerkt wordt is het belangrijk dat daar een mooi en functioneel design bij past.

Je wilt niet inleveren op het design of de functionaliteit en een tafel dient multifunctioneel te zijn. Dit heeft te maken met het materiaal dat gebruikt wordt, de manier waarop er over het design wordt nagedacht en jouw persoonlijke verwachting van een multifunctionele tafel.

Zoals je begrijpt zijn er allerlei tafels die je voor meerdere doeleinden kunt inzetten. Toch is er bij de meeste tafels voor een duidelijke rol gekozen. Bij de multifunctionele ontwerpen van Bas Vellekoop is dit niet het geval. Bas Vellekoop is een designer die over multifunctioneel gebruik heeft nagedacht en dit tot in de puntjes heeft doorgevoerd. Zo voelt het goed om te ontspannen en aan het werk te zijn in één omgeving. Design meubilair dient even flexibel te zijn als jij dat bent.

Multifunctionele tafel van Bas Vellekoop

Bas Vellekoop is tot het ideale ontwerp van een eikenhouten tafel gekomen. De Stringer tafel is opgebouwd vanuit een smalle houten strook, zoals je deze ook bij een surfplank zal tegenkomen. De tafel is daardoor zeer stevig en inzetbaar voor verschillende doeleinden. Daarnaast zijn er inkepingen in het  tafelblad gemaakt, op deze manier kunnen kabels op een prettige manier worden weggewerkt. Als deze tafel gebruikt wordt zal er daardoor niets in de weg zitten. Bas Vellekoop is met dit ontwerp tot een ideale werk- en leeftafel gekomen.

Wie is Bas Vellekoop?

Bas Vellekoop heeft gestudeerd aan de The Royal Academy of Arts in Den Haag. Hij heeft geruime tijd bij verschillende studio's gewerkt en aan een tal van verschillende projecten geholpen. In 2010 heeft Bas Vellekoop besloten om te focussen op zijn eigen producten. Vanaf dat moment heeft hij bijzondere presentaties neergezet bij o.a. The Dutch Design Week in Eindhoven, Blickfang Basel en Object in Rotterdam. Bas Vellekoop is het best te omschrijven als een interieurarchitect en designer. Hij streeft naar schoonheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Door aandacht te besteden aan de kleinste details lukt het om te excelleren.

Multifunctionele tafel

Wanneer je een multifunctionele tafel nodig hebt valt het design van de Stringer direct op. Daarnaast is het prettig dat de tafel in verschillende formaten leverbaar is. Je kunt kiezen uit een lengte van 240 cm en 300 cm, genoeg ruimte om zes of acht stoelen aan te plaatsen. Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van de stoelen, wanneer je deze tafel als werktafel gebruikt kun je aan vier tot zes werkplekken denken.

Er is gekozen voor Europees eiken om tot een passende uitstraling te komen. Het tafelblad is beschikbaar in licht en donker eiken en het metalen onderstel is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het Europees eiken is goed van kwaliteit en contrasteert op een prettige manier met het gekleurde onderstel. Binnen ieder interieur levert dit een prachtig resultaat op.

Reacties