Foto: designtafel-klaas-sjors-20KS13

Designlabel Klaas + Sjors: collectie tafels 20KS13

Nieuwe collectie tafels designlabel Klaas + Sjors onder naam 20KS13

Designlabel Klaas + Sjors: collectie tafels 20KS13

Het Nederlandse designlabel Klaas + Sjors introduceert vandaag zijn nieuwe collectie tafels onder de naam 20KS13. De collectie is geïnspireerd op stijlvol Italiaans design, gericht op leven, wonen, werken en dineren gecombineerd met de industriële uitstraling van designstad Eindhoven.

Er is gekozen voor exclusieve, kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen zoals Amerikaans notenhout, Corian®, rvs en aluminium.

Nieuwe collectie tafels designlabel Klaas + Sjors onder naam 20KS13.De collectie bestaat uit luxe tafelmodellen, allen met hun eigen moderne en elegante uitstraling waarin minimalisme de hoofdrol opeist. Dit maakt de ontwerpen uitermate geschikt voor de designliefhebber.

Klaas, medeoprichter van Klaas + Sjors Furniture, over de collectie: 'Ik ben trots op deze prachtige collectie die inspeelt op de vraag van de huidige consumentenmarkt naar duurzaamheid en elegantie. De oude keukentafel en klassieke bureaus maken plaats voor designstukken voor bijvoorbeeld lange tafelavonden.' Hij vervolgt: 'Dat de betere woonwinkel gelooft in onze filosofie uit zich in het feit dat we daar vanaf februari 2013 te bezichtigen zijn.'

Kijk voor de gehele collectie en meer informatie op www.klaas-sjors.nl.

Publicatiedatum: 27 januari 2013

 

Reacties