Schuif aan de b Solitaire tafel

De uren die we aan tafel spenderen, zijn belangrijk om de gezinsbanden te versterken

02 Februari 2018

De eettafel vormt het centrale punt waar we eten, ontspannen en communiceren. De collectie bulthaup b Solitaires bestaat uit diverse vrijstaande elementen waarmee je in een handomdraai een unieke setting creëert. De b Solitaire tafel, bank en bankbekleding vormen daarbij het middelpunt.

De bulthaup b Solitaire tafel staat dan wel prominent in je woonruimte, toch geeft de vormgeving een lichtvoetige indruk. De b Solitaire tafel nodigt meteen uit om aan te schuiven en uren te tafelen met je familie en vrienden. Het tafelblad van massief eiken maakt elke tafel uniek én geeft een luxueuze indruk. Het bovenstuk staat dan weer helemaal in contrast met het opvallende matzwarte aluminium frame. Dit contrast komt aan bod in het volledige bulthaup b Solitaire concept.

Sprekende details

Pure materialen in een pure vormgeving. De kleine details in het eiken tafelblad weerspiegelen de echtheid en uniekheid van het materiaal. Het zwarte aluminium spreekt voor zich en oogt bijzonder strak. De twee strips in het tafelblad hebben niet enkel een esthetisch karakter: ze heffen namelijk de natuurlijke spanning in het hout op én verbinden het tafelblad met het aluminium frame.

Intiem onderonsje

Het visuele effect van massief eiken loopt door in de b Solitaire bank. Op een bank heb je een intiemer contact met je vrienden en familie. De b Solitaire bank nodigt zo uit om waardevolle momenten te beleven.

De warmte van natuurlijk leer

De bankbedekking draagt bij aan de gezelligheid. Dankzij de warme kleur van het gelooid en gewast rundleer past de bedekking perfect bij het eikenhout. Zoals gewoonlijk met natuurlijk leer komt z’n schoonheid meer en meer naar boven na verloop van tijd.

Reacties