Maak jouw interieur uniek met maatwerk meubels

Beetje klaar met de standaard meubels op de woonboulevard? Kies voor iets anders met jouw persoonlijke touch: ga voor maatwerk meubels!

Advies voor jouw perfecte maatwerk meubel

Sinds mei 2019 zijn onze showroom en fabriek gevestigd op een nieuwe locatie in het Noord-Brabantse Oss. Op deze plek adviseren wij je graag over de samenstelling van jouw perfecte (maatwerk) meubel, waarna deze door onze ervaren vakmannen met veel passie in onze werkplaats wordt gefabriceerd. Kom gezellig een keertje op de koffie! Wij adviseren je graag over wat er allemaal mogelijk is.

Wanneer kies je voor maatwerk?

Misschien denk je in eerste instantie pas aan maatwerk meubels zodra je te maken krijgt met ongebruikelijke maten of een lastig hoekje in je woning. Maar ook als het niet lukt om de perfecte (salon)tafel, tv meubel of kast te vinden kan maatwerk een mooie oplossing bieden.

Zet zelf wat krabbels op papier om je idee uit te werken. Voeg inspiratie foto’s van meubels, modellen, houtsoorten en kleuren toe, zo ontstaat er een moodboard. Weet je al welke maten het meubel moet krijgen, noteer deze dan erbij. Op deze manier krijg de meubelmaker snel een duidelijk beeld hoe het maatwerk meubel eruit moet komen te zien en hoe deze te realiseren is.

Aanpassing aan collectie meubels

Naast onze uitgebreide standaard collectie (salon)tafels, banken en tv meubels is het ook mogelijk om deze aan te passen naar bijzondere (lengte, breedte of hoogte) maten. Wil jij graag een tafel van 63 cm breed, maar is deze niet vindbaar op onze webshop, niet getreurd! Neem contact met ons op en wij stellen een maatwerk offerte voor je op.

Toch liever een hogere tafel zodat je mooie nieuwe eetkamerstoelen onder de tafel kunnen? Ook hier kunnen wij aanpassingen doorvoeren zodat jij heerlijk van je eigen stoelen in combinatie van een mooie Woodville tafel kunt genieten.

Kies één stijl

Hout geeft veel warmte aan je interieur, hoe mooi is het om dit gevoel door te trekken in je hele huis. Misschien ben je niet meer zo blij met je huidige dressoir; maar door één simpele toevoeging kun je dit heel makkelijk updaten! Kies voor een houten blad dat bovenop het huidige dressoir wordt gemonteerd, dit geeft direct een warm en natuurlijk gevoel.

Wat kan Woodville voor jouw interieur betekenen? 

  • Bekijk onze grote collectie aan eikenhouten en steigerhouten eettafels met stalen poten
  • Woodville realiseert bestaande modellen met aangepaste maten
  • Maak jouw interieur uniek met maatwerk meubels. Wij denken graag met je mee!