Maak jouw interieur uniek met maatwerk meubels

Beetje klaar met de standaard meubels op de woonboulevard? Kies voor iets anders met jouw persoonlijke touch: ga voor maatwerk meubels!

Advies voor jouw perfecte maatwerk meubel

Sinds mei 2019 zijn onze showroom en fabriek gevestigd op een nieuwe locatie in het Noord-Brabantse Oss. Op deze plek adviseren wij je graag over de samenstelling van jouw perfecte (maatwerk) meubel, waarna dit door onze ervaren vakmannen met veel passie in onze werkplaats wordt gemaakt. En wist je dat je binnen aanzienlijk korte tijd dit maatwerk meubel in huis kunt verwachten? Kom gezellig een keertje op de koffie, wij adviseren je graag over wat er allemaal mogelijk is.

Wanneer kies je voor maatwerk?

Misschien denk je in eerste instantie pas aan maatwerk meubels zodra je te maken krijgt met ongebruikelijke maten of een lastig hoekje in je woning. Maar ook als het niet lukt om de perfecte (salon)tafel, tv meubel of kast te vinden kan maatwerk een mooie oplossing bieden.

Een maatwerk offerte opvragen

Denk je dat maatwerk de perfecte oplossing is voor jouw interieur? Vraag dan een maatwerk offerte bij Woodville.nl aan. Zet zelf wat krabbels op papier om je idee uit te werken. Voeg inspiratie foto’s van meubels, modellen, houtsoorten en kleuren toe, zo ontstaat er een moodboard. Weet je al welke maten het meubel moet krijgen, noteer deze erbij. Op deze manier krijgt de meubelmaker snel een duidelijk beeld hoe het maatwerk meubel eruit moet komen te zien, hoe deze te realiseren is en tegen welke prijs het gemaakt kan worden.

Bepaal zelf hoe jouw meubel eruit komt te zien

Op de webshop van Woodville.nl bepaal jij zelf hoe jouw meubel eruit komt te zien. Kies de houtsoort, afmetingen, bladdiktes, onderstellen en afwerkingen naar wens. Heb je wensen die je niet standaard via ons ‘Stel jouw meubel samen’-formulier kunt kiezen? Niet getreurd. Neem contact met ons op en wij stellen een maatwerk offerte voor je op.

Liever een tafel met een hogere poot zodat ook je nieuwe eetkamerstoelen onder de tafel passen? Ook hier kunnen wij rekening mee houden zodat jouw interieur perfect past bij jouw wensen!

Kies één stijl

Hout geeft veel warmte aan je interieur, hoe mooi is het om dit gevoel door te trekken in het hele huis. Misschien ben je niet meer zo blij met je huidige dressoir; maar door één simpele toevoeging kun je dit heel makkelijk updaten! Kies voor een eikenhouten blad dat bovenop het huidige dressoir wordt gemonteerd, dit geeft direct een warm en natuurlijk gevoel en past bij de rest van je eikenhouten meubels. 

Wat kan Woodville voor jouw interieur betekenen?

  • Bekijk onze webshop waar je zelf jouw meubel kunt samenstellen aan de hand van houtsoort, afmetingen, bladdiktes, onderstellen en afwerkingen.
  • Alsnog op zoek naar iets wat niet verkrijgbaar is via de webshop? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden.
  • Maak jouw interieur uniek met maatwerk meubels. Wij denken graag met je mee!
  • Losse (tafel)bladen, wandpanelen of onderstellen? Dit is ook verkrijgbaar op aanvraag. Neem contact op!