string(1) "a"

Een kersttafel voor iedere stijl

Kerstontbijtjes, kerstbrunches, kerst-dunches en uiteraard uitgebreide kerstdiners, het is bijna Kerst!

15 December 2021

Fijne momenten met familie, vrienden en geliefden om uitgebreid de tijd te nemen en lekker (na) te tafelen. Daarbij kan een goede tafel gedecoreerd in kerstsferen niet ontbreken. Het Brabantse interieurmerk Table du Sud weet als geen ander hoe te tafelen in bourgondische stijl.

Maak het kerstdiner nóg magischer met de decoratie tips van Table du Sud

- Combineer een donkere ovale visgraat eettafel met warme kleuren zoals blauw en groen. Zo creëer je een oase van warmte en feestelijkheid volgens het Nederlandse merk.
- Combineer de Table du Sud eikenkleurige tafel met houten onderstel voor de natuurlijke look met bijpassend servies van aardetinten. Zo wordt er van de tafel én decoratie een geheel gemaakt.
- "Op zoek naar een elegante setting? Ga dan voor de keramische tafels. Met deze tafels ga je classy de feestdagen door" aldus Table du Sud.
- Om uiteindelijk de kersttafel een echte 'touch of Christmas' te geven, werkt Table du Sud met kaarsen en echte kersttakken. Dit maakt de kersttafel helemaal af op een neutrale, klassieke manier. Pluspunt: het ruikt ook nog eens heerlijk.
- Alhoewel de tafel mooi getransformeerd kan worden tot een aangeklede kersttafel, is de basis van een feestelijk gedekte kersttafel natuurlijk de tafel zelf. Table du Sud heeft prachtige op maat gemaakte tafels, gemaakt in de eigen werkplaats in Heeze door ambachtslieden met echte passie voor het vak.

Meer informatie: tabledusud.nl

Reacties