De bestsellers van Ethnicraft: doordachte eenvoud

Ethnicraft blinkt uit in z'n eenvoud, doordacht design, tijdloze meubels en bestsellers als bewijs van vakmanschap

10 Juni 2019

Trends komen en gaan, maar het succes van de Scandinavische stijl zal altijd blijven bestaan. Het tijdloze design past immers in elk interieur. En laat dat nu net eveneens kenmerkend zijn aan het Belgische Ethnicraft.

Ethnicraft blinkt namelijk uit in uitgepuurd design: hun minimalistische ontwerpen, hoewel vaak uit massief hout, ogen steevast doordacht en zijn elegant in hun eenvoud. Een knipoog naar de Scandinavische klasse. Het beste voorbeeld van hun vakmanschap? Dat zijn hun bestsellers.

Torsion

De Torsion eettafel is het toonbeeld van eenvoud met een (letterlijke) twist, op typische Ethnicraft wijze, alsook van hun meesterlijke houtwerk. Eettafel of sculptuur? Jij kiest.

Bok

De Bok stoel is één van de meest herkenbare designs van Ethnicraft. De lichte look & feel van het ontwerp wordt enkel versterkt door diens stevige structuur. Recent voegde het merk ook modellen met gestoffeerde kussentjes toe aan de collectie, voor nóg meer comfort.

Osso

Niet alleen past de Osso kruk óveral, het effen hout en afgeronde zitvlak maken hem uitermate comfortabel. De ideale multitasker past onder de eettafel, het bureau en - dankzij een verhoogde versie - aan de bar. De coolste multitasker.

Bok tafel

De Bok tafel en stoel maken het perfecte duo, al zijn het ook individuele uitblinkers. Het simpele en toegankelijke design van de Bok zorgt ervoor dat 'ie jaren zal meegaan. Daarbovenop is de Bok tafel ook beschikbaar in een extendable versie. Ideaal in kantoor- of familiesituaties, als er eens meer volk moet aanschuiven.

Graphic

De Graphic buffetkast is dan weer een staaltje creativiteit en mathematische precisie. De basis van het ontwerp is namelijk een driehoek, vormgegeven in verschillende groottes en texturen. De verschillende niveau's in de compositie zorgen voor een fascinerend design.

Hier vind je meer informatie.

Reacties