Foto: press_2013/rolf-benz-lounge-nova.jpg

Rolf Benz bank NOVA: enkele of dubbele longchair

Zitten, loungen, liggen, chillen: dankzij een unieke comfortfunctie is de bank Rolf Benz NOVA eenvoudig te veranderen.

Met betrouwbaar en verfijnd vakmanschap biedt het flexibele ontspanningsmeubel als een enkele of dubbele longchair sensualiteit in alle kamers. Deze functie (waarop patent is aangevraagd) zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende instellingen. Zo past de Rolf Benz NOVA zich moeiteloos aan elke lichaamshouding aan. Kenmerkend voor de moderne vormtaal van Rolf Benz. NOVA bevat de afwerking van de zachte zit- en rugkussens met een prachtig bewerkte rondlopende naad. Geheel naar eigen smaak wordt een eigen creatie geënsceneerd door een diagonaal onderstel of een rond metalen frame, beide verkrijgbaar in structuurverf zilver, glanzend chroom of zwart gelakt. Rolf Benz NOVA kan vrij in de ruimte worden geplaatst, maar ook in de buurt van de muur: als men de rug naar boven klapt, wordt deze omgezet in een comfortabele, extra hoge rugleuning. Als men de zitting naar voren beweegt, kan de rug traploos en plaatsbesparend tot de ligpositie worden opgeklapt. Ook de hoofdsteun kan individueel worden ingesteld.

Rolf Benz loungechair Nova.

Nog meer functionaliteit en comfort krijgt Rolf Benz NOVA met de bijpassende kussens in verschillende afmetingen en de zijdelingse aflegvlakken van leer.

De perfecte partner voor Rolf Benz NOVA, is de nieuwe salontafel Rolf Benz 974. Hij laat zich horizontaal of verticaal plaatsen, biedt opbergruimte en een plek om iets op te leggen en past door zijn ingetogen design van gevormd hout in veel interieurs.

Rolf Benz loungechair Nova.

Producteigenschappen Rolf Benz NOVA:
• Verkrijgbaar als één- of tweepersoons longchair
• Breedte: 105 of 202 cm
• Minimumafstand tot de wand: 44 cm
• 2 zithoogten: 41 en 44 cm
• Onderstel naar keuze: vierkante buis of diagonale poten, beide in glanzend verchroomd, lak verkeerszwart RAL 9017 of zilverkleurige structuurlak
• Optioneel: kussens in verschillende afmetingen en afzetplateau bekleed met leer, dat zijdelings kan worden gemonteerd
• Design: Joachim Nees
• Made in Germany

Meer informatie: www.rolf-benz.com

Publicatiedatum: 29 januari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties