Foto: 2017-10/prominent 1.jpg

Prominent en Esther Verhoef lanceren de Destinations-collectie

Lezen is reizen in je hoofd. Reizen doe je namelijk niet alleen fysiek, ook in je gedachten kun je de meest prachtige reizen maken.

Schrijfster Esther Verhoef weet dat als geen ander. Haar verhalen nemen je mee naar de meest fascinerende bestemmingen. De collectie die Esther Verhoef samen met dé relaxstoelenspecialist Prominent ontwierp, kreeg daarom niet voor niets de naam Destinations mee. De relaxstoel is verkrijgbaar in vier verschillende sferen en staat voor ultiem comfort, kwaliteit en hoogwaardig design. Ontspan en droom heerlijk weg; vanuit je heerlijke stoel
welteverstaan!

Nederlanders relaxter maken en laten ontspannen in de meest comfortabele stoel, dát is waar
Prominent voor staat. Volgens de marktleider in relaxstoelen kan Nederland in zijn drukke en gehaaste leven wel wat meer ontspanning gebruiken. Esther Verhoef creëert met haar boeken een wereld waarin je wegdroomt en slaat daarmee met Prominent een brug naar een relaxter leven. Wat veel mensen niet weten, is dat Esther is opgegroeid in de meubelwereld via het bedrijf van haar vader. Omdat ze voor schrijven nog meer talent had is ze hierin niet verder gegaan, maar de affiniteit is altijd gebleven. Dat maakt de samenwerking heel logisch en natuurlijk.

Esther Verhoef over haar Destinations-collectie: “Prominent brengt met haar comfortabele stoelenmensen in een ontspannen ‘state of mind’. Dat is wat ik ook met mijn boeken wil bereiken. Ik wil lezers graag meenemen naar de wereld van het verhaal, naar een andere plek. Voor mijn collectie heb ik me laten inspireren door vier bijzondere locaties binnen Europa waar ik zelf ben geweest. Die plaatsen vind je niet alleen terug in de kleuren van de stoelen, maar ook in de vier sfeerverhalen die ik speciaal voor deze collectie schreef. Een comfortabele houding tijdens het lezen vind ik heel belangrijk. Prominent had daarvoor een geweldige oplossing. De stoelen in mijn collectie zijn uitgerust met de topswing-functie voor ondersteuning van je hoofd, en natuurlijk een heerlijke
uitklapbare voetensteun.”

Stoelen met een verhaal De collectie van Esther is uitermate comfortabel, oogt elegant en slank, biedt ultiem zitcomfort en zet in een handomdraai een eigen sfeer neer waar je heerlijk in wegdroomt. De vier stoelen zijn geïnspireerd op vier fijne plekken waar je echt even tot jezelf komt en rust ervaart. Elke stoel is ontwikkeld op basis van een door Esther geschreven verhaal en draagt ook die naam: Andalusian White, Scandinavian Grey, Cordoba Green en Ibiza Sunset. De stoelen uit de collectie zijn handmatig of elektrisch verstelbaar en voorzien van diverse extra features. Daarnaast is er een usb-aansluiting verstopt in de armleuning, om tijdens het relaxen de e-reader (en jezelf) op te laden, muziek te luisteren of een film te bekijken op je tablet.

Marcel Aalders, Marketingdirecteur bij Prominent, is erg trots op de samenwerking met EstherVerhoef: “Esther Verhoef is een hele sterke en logische match met ons merk. De passie van Esther is mensen meenemen naar een andere wereld en mensen helpen de tijd te nemen voor zichzelf. Dat isprecies wat wij ook willen. Daarnaast is het lezen van een boek voor veel mensen natuurlijk ook een ultiem relaxmoment.”

Prijs en verkrijgbaarheid
De stoelen zijn vanaf dinsdag 3 oktober verkrijgbaar bij alle 43 winkels van Prominent.
De Destinations-collectie is verkrijgbaar vanaf € 1.290,-

Reacties