Foto: porsche-meubelstuk-drivers-selection

Porsche meubelstuk in Porsche Driver's Selection

Porsche meubelstukken in Porsche Driver's Selection: thuis, op kantoor en in de huiskamer.

Porsche meubelstukken in Porsche Driver's Selection: thuis, op kantoor en in de huiskamer.

 

In de Porsche Driver's Selection zijn twee nieuwe items opgenomen: een bureaustoel en een boekenplank. Dat klinkt niet direct spannend, maar dat is het wel: de bureaustoel komt uit een Porsche 911 en de boekenplank is gemaakt van de achterspoiler van een 911 GT3 Cup Racer. Ook nieuw in de collectie: een prachtig 1:8-schaalmodel van de spectaculaire 918 Spyder. Al deze 'must-haves' zijn vanaf januari 2014 verkrijgbaar bij de officiële Porsche Centra.

 

Met de bureaustoel van de Porsche Driver's Selection blijft het unieke Porsche-gevoel ook op kantoor of thuis achter het bureau intact. Een originele stoel uit een Porsche 911 (991) dient namelijk als basis. Dat betekent bijvoorbeeld dat de rugleuning elektrisch verstelbaar is. In de hoofdsteun is het Porsche-logo verwerkt en aan de achterkant bevindt zich een handige hanger voor jasjes. De stoel beschikt over twee verstelbare armsteunen. Deze zijn evenals de stoel zelf bekleed met fraai zwart interieurleder. De 'schaal' van de stoel is op zijn beurt van zilverkleurige kunststof. De bureaustoel staat op een onderstel met vijf zwenkwielen. Daarmee is de wegligging op zowel zachte als harde ondergrond van 100% Porsche-niveau.

 

De boekenvleugel

Door de achtervleugel van een GT3 Cup Racer aan te passen, heeft de Porsche Driver's Selection de spannendste boekenplank ooit gecreëerd. Hij is gemaakt van lichtgewicht carbonfiber; ondanks de lengte van 1,71 m weegt hij slechts 5 kg. De maximale 'downforce' aan boeken bedraagt circa 120 kg. Mooi detail: de uiteinden van de vleugel worden gesierd door het Porsche-logo.

 

De kracht van één op acht

Ook nieuw in de Porsche Driver's Selection: een unieke 1:8-uitvoering van de spectaculaire 918 Spyder. Dit prachtige, tot 918 stuks gelimiteerde schaalmodel wordt met de hand gemaakt. Hij springt direct in het oog, door zijn afmetingen (L/B/H: 69x36x26 cm) en door de perfecte detaillering en afwerking. De finishing touch daarbij is de originele lakkleur Liquid Metal Silver, die ook voor de 1:1-versie beschikbaar is. Het schaalmodel wordt geleverd in een exclusieve verpakking met Limited Edition-badge.

 

Alle nieuwe items van de Porsche Driver's Selection zijn met ingang van januari beschikbaar bij de officiële Nederlandse Porsche Centra.

 

De Masterpieces kosten:

 

Bureaustoel: € 4.212,02

Boekenplank: € 3.132,69

918 Spyder 1 op 8: € 5.939,89

 

Deze prijzen zijn inclusief BTW consumenten prijzen. 

 

Meer informatie: www.porsche.nl 

 

Publicatiedatum: 4 oktober 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties