Foto: 2018-04/bureaustoel-1.jpg

Een hippe bureaustoel kopen: dit zijn de 5 laatste bureaustoeltrends

Je nieuwe bureaustoel moet niet alleen comfortabel zijn, maar er idealiter ook een beetje mooi uit zien.

Wil je graag een trendy bureaustoel kopen, maar weet je niet zo goed met welke woontrends je in dit geval rekening moet houden? Lees dan snel verder, want op deze pagina lees je wat de vijf laatste bureaustoel trends zijn.

De trends in dit artikel zijn beschreven door Danny Verhoeven. Hij heeft al vele kantoorruimtes in Amsterdam en omgeving ingericht en weet precies welke bureaustoelen op dit moment hip zijn. Met zijn tips koop je dan ook gegarandeerd een op en top trendy stoel.

Een bureaustoel met strak ontwerp

Houd je van moderne meubels? Dan koop je een bureaustoel met modern en strak ontwerp. Deze bureaustoel is comfortabel, maar heeft niet zo veel poespas. Daarom valt de bureaustoel niet te veel op in je stijlvolle interieur, in tegenstelling tot zo’n grote, ergonomische stoel die je soms achter een bureau ziet staan.

Een bureaustoel met vrolijke kleur

Mag jouw bureaustoel juist wel wat meer opvallen in je interieur? Dan kun je ervoor kiezen een bureaustoel met vrolijk kleurtje aan te schaffen. Dit hoeft overigens geen felle kleur te zijn. Je kunt ook een bureaustoel kopen met een vrolijke pastelkleur. Deze kleur is opvallend en sfeervol, maar wel iets zachter dan fellere kleuren als blauw, geel en rood.

Een bureaustoel met kuipstoel design

Ben jij groot liefhebber van de trendy kuipstoeltjes die je steeds meer in woonprogramma’s en woontijdschriften ziet? Dan kun je een bureaustoel kopen met het design van een trendy kuipstoeltje. Het verschil tussen een bureaustoel met kuipstoel design en een gewoon kuipstoeltje, is dat een bureaustoel net wat lekkerder zit. Hier zit bijvoorbeeld een wat dikker kussentje in. Ook heeft een bureaustoel wieltjes en de standaard kuipstoel niet.

Een leren bureaustoel

De leren bureaustoel was een tijdje niet zo trendy, maar nu is deze stoel weer helemaal hip. Vind je een bureaustoel van zwart leer iets te zakelijk ogen? Dan kun je ook een leren bureaustoel in een kleur als bruin of donkerblauw kopen. Deze bureaustoel is trendy, maar ziet er minder zakelijk uit. Bijkomend voordeel van de leren bureaustoel: deze stoel zit heerlijk!

Een ronde bureaustoel

Tot slot kun je er ook voor kiezen een bureaustoel met ronde vorm aan te schaffen. Deze bureaustoel ziet er wat speelser uit dan de standaard bureaustoel. Wil je dat jouw interieur wat informeler en minder zakelijk oogt? Dan kan een ronde bureaustoel met speelse uitstraling hier zeker voor zorgen. Koop wel een bureaustoel die lekker zit, want je moet natuurlijk wel een aantal uren per dag lekker kunnen zitten op je nieuwe aanwinst.

Reacties