Foto: /281697.jpeg

Broer en zus aan tafel

Atum en Amra eetkamerstoelen, ontwerp Gerard van den Berg.

Atum en Amra eetkamerstoelen, ontwerp Gerard van den Berg.

In model Atum en haar broer Amra zie je de kennis en het vakmanschap van Gerard van den Berg terug. Het mogen dan wel eetkamerstoelen zijn, ze hebben het comfort van een fauteuil. Zoals alle modellen van Gerard van den Berg hebben Atum en Amra een nonchalante uitstraling en een flexibele rug die zich aanpast aan jouw zithouding. Mooi in stof én in leer. Atum is verkrijgbaar op wielen, Amra op geborsteld rvs poten of wielen.

 

Gerard van den Berg over Atum en Amra
'Het neerzetten van eenvoudige lijnen lijkt heel makkelijk, maar is het moeilijkste wat er is. Toen ik tijdens een reis in Egypte de graven en tempels van Karnak zag, dacht ik: wat hebben ze dat een paar duizend jaar geleden prachtig aangepakt. Heel simpel, strak belijnd, met mooie ritmes erin. Met dat voorbeeld in mijn achterhoofd heb ik Atum en Amra ontworpen. De vloeiende lijnen van de stoel zijn bepalend voor het model: de zijnaden lopen vanaf de onderkant helemaal door tot de bovenkant van de rug en in de armleuning.'

Atum en Amra eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in 100 uitvoeringen in stof en 43 uitvoeringen in leer. Model Atum is verkrijgbaar vanaf € 559,- en model Amra vanaf € 459,-. Net als de overige meubels in de Designonstock.com collectie is de levertijd van Atum en/of Amra een paar weken. Ook op deze modellen biedt Designonstock.com haar unieke ruilservice. De eetkamerstoelen zijn vanaf nu verkrijgbaar via de erkende Designonstock.com verkoopadressen.

Kijk voor een actueel overzicht van deze verkoopadressen en voor informatie over de collectie op www.designonstock.com.

Publicatiedatum: 16 april 2012

Reacties