Meet JACK: een karaktervol design statement

Rolf Benz JACK is een buitengewone 'hybrid chair' voor iedereen die verlangt naar een oase van ontspanning.

01 Maart 2022

De in kernleder uitgevoerde ligstoel is een allrounder. Rolf Benz JACK, vormgegeven door de Milanese ontwerper Luca Nichetto en vernoemd naar zijn zoon, vormt een karaktervol design-statement in een exclusieve woonruimte.

Ontdaan van franje - bevrijd van de dagelijkse sleur. Rolf Benz JACK volgt het concept van diepe ontspanning en is van hoofd- tot voeteneinde ingesteld op effect: uitvoerig verwerkt en functioneel doordacht, heeft de zwevende constructie niet alleen een ontspannend effect op lichaam en geest, maar weet ook de aandacht van de toeschouwer te trekken. Als designobject vormt de buitengewone vorm- en kleurgeving in cognac of antraciet een accent, waar hij ook staat.

Geen allemans vriend - maar eentje voor kenners. In zijn stabiele, zwarte stalen onderstel is een zitschaal van kernleder bevestigd als een luxueuze hangmat. Het unieke comfort van Rolf Benz JACK ontstaat door de combinatie van de gestoffeerde kussens die op de leren schaal liggen en die in alle beschikbare materialen en kleuren uit de Rolf Benz bekledingscollectie kunnen worden uitgevoerd. Zo ontstaat een leesfauteuil voor de een en een plek voor creatieve overpeinzingen voor de ander. Maar wat men ook in de stoel ziet of voelt: Rolf Benz JACK is de uitnodiging voor een nieuwe houding. En als zodanig een bron van comfortabele inspiratie in een volmaakte vorm.

Leverbaar vanaf € 4.376,-
Meer informatie: www.rolf-benz.nl

Reacties