Foto: Geen-lawaai-meer-door-schuivende-stoelen-Scratch-no-more

Geen lawaai meer door schuivende stoelen

Het is vervelend wanneer je zelf met de stoel schuift, maar nog vervelender wanneer je de buren telkens hoort schuiven met de stoelen.

Het lawaai dat een schuivende stoel maakt kan behoorlijk irritant zijn. Helemaal wanneer je bijvoorbeeld in een appartement woont en je bovenburen geluidsoverlast veroorzaken met de stoelen.

Geluiddempende stoeldoppen

Scratch no More beschermdoppen zijn behalve krasvrij ook geluiddempend. Deze geluiddempende stoeldoppen zijn voorzien van drooglooptapijt waardoor ze veel minder geluid maken bij het schuiven (én gegarandeerd krasvrij zijn). Hierdoor hebben zowel jij als je buren geen last meer van lawaai door het schuiven met stoelen.

Ga voor de beste oplossing

Er bestaan sokjes voor stoelpoten om ervoor te zorgen dat het schuiven met stoelen minder lawaai maakt. Een nadeel van deze stoelpoot sokken is dat ze snel slijten wanneer je met de stoelen schuift. Daarnaast vallen deze sokjes voor stoelpoten ook erg op onder je mooie stoel. Dan kun je beter kiezen voor geluiddempende stoeldoppen die je vloer ook nog eens beschermen.

Met Scratch no More voorkom je naast krassen dus ook lawaai door schuivende stoelen. Heb je last van de herrie door schuivend meubilair van je buren? Tip ze dan gerust Scratch no More.

Wil je weten hoe het kan dat Scratch no More behalve geluiddempend ook gegarandeerd krasvrij is? En waarom Scratch no More beter werkt dan bijvoorbeeld vilt en teflon? Ontdek het in onze blog.

Meer van Scratch no More
Reacties