Customisable design

Studio Henk ontwerpt zijn eerste stoel.

16 Juni 2019

De eerste stoel die Studio HENK heeft ontworpen, is de Co Chair –een tijdloos ontwerp dat straalt in haar eenvoud. Het stalen frame geeft de stoel een moderne uitstraling, terwijl de zachte zitting zorgt voor comfort. Co is daarmee de perfecte tafelpartner, ook tijdens uitgebreide diners.

De Co Chair komt zowel met als zonder armleuningen. Voor een speels effect combineer je de twee. Meteen een perfecte oplossing voor als je iets minder ruimte aan de eettafel hebt, maar wel stoelen met armleuningen wilt.

Kies zelf de kleur van het frame, de afwerking van de armleuningen en de stoffering en creëer een stoel die naadloos op jouw interieur aansluit. De afwerkingen zijn hetzelfde als bij de eettafels, zodat de stoelen perfect bij de tafels passen. De veelzijdigheid stelt je natuurlijk ook in staat om de stoelen op je huidige interieur af te stemmen. Varieer met verschillende materialen, texturen en kleurenen creëer zo een perfect paar. Kijk op onze website voor een selectie van de mogelijkheden of kom langs onze showroom in Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op: www.studio-henk.nl

Reacties