Stijlvol opbergen doe je met de eikenhouten kasten van Cuore

De Cuore-collectie ontleent zijn karakteristieke uiterlijk aan de spectaculaire houten kernen.

Eikenhouten kasten waarmee jij de natuur in huis haalt

De karakteristieke houten kernen zijn gemaakt van een massief stuk eiken uit het midden van de boom, dat van nature scheurt. De scheuren en knoesten geven elk meubelstuk een sensationele eigen identiteit. Stijl, duurzaamheid en vakmanschap vloeien moeiteloos samen in deze prachtige meubelen. De smaakvolle fronten van de kasten zijn van echt glas en leverbaar in drie verschillende kleuren: wit, antraciet of fango.

Zo breng jij rust in je interieur

De natuurlijke look van de eikenhouten kasten en de stoere, strakke fronten brengen rust in elk interieur. Met een dressoir uit de Cuore-collectie maak je op een mooie, elegante manier optimaal gebruik van de ruimte: je creëert voldoende opbergmogelijkheden én je woonkamer lijkt optisch breder. Het vormt tevens de ultieme plek voor je planten, kaarsenplateau of je allermooiste souvenirs. Je kunt de kasten met glasdeuren ook nog eens met accentverlichting laten uitvoeren. Zo zet jij je accessoires letterlijk in de spotlight en ziet de kast er ook in de avond stijlvol uit.

Wil je meer weten over de prachtige kasten van Cuore? Ga dan naar een van de winkels van Houweling Interieur. De ervaren interieuradviseurs staan voor jou klaar. Hoe drink jij je koffie?