Foto: RolfBenz

Rolf Benz PHIL - De gezellige clubfauteuil met een zacht karakter.

Meet PHIL, de nieuwe allrounder van Rolf Benz onder de clubfauteuils. Als ingetogen blikvanger past hij in elke omgeving en wordt hij een pronkstuk voor iedere ruimte.

14 April 2024

De mooiste dingen in het leven zijn eenvoudig. Ze zijn echter nog beter als ze over een ongekende complexiteit beschikken die pas bij een nadere blik duidelijk wordt. Dit is precies waar Rolf Benz PHIL voor staat. Op het eerste gezicht maakt de clubfauteuil indruk met zijn rechtlijnige elegantie: de zachte stoffering contrasteert met het stalen frame. Bij nader inzien wordt een gedetailleerd schouwspel van meesterlijk vakmanschap zichtbaar. De precieze naadvoering langs de leuningen voegt diepte toe aan het ontwerp. De afgestikte binnenzijde van de zij- en de rugleuning doet denken aan een moderne Chesterfield. 

Zonder twijfel schittert Rolf Benz PHIL als een ster en laat zich tegelijkertijd zien als de absolute allrounder. In leer of stof, met een stalen frame of met een gereduceerd vierpootonderstel, in een ensemble of als autonoom meubel – Rolf Benz PHIL kan alles en vooral mag hij alles. 

Producteigenschappen van Rolf Benz PHIL:

  • Elegante clubfauteuil met fijne, ambachtelijke details 
  • Verkrijgbaar met omlopend pootonderstel of als vierpoot-onderstel 
  • Kleurenkeuze poot: staal, fijne structuur, gepoedercoat, zwart mat in RAL 9017 of Marrone metallic 
  • Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): 78 x 76 x 70 cm, zithoogte: 44 cm 
  • Made in Germany 
  • Design: This Weber

www.rolf-benz.com 

Reacties