Van het kastje naar de muur

Ethnicraft zorgt voor een uitgekiend interieur

17 April 2019

Clean house = clean mind. En als er één merk is dat hand in hand gaat met een uitgekiend interieur, dan is het wel Ethnicraft. Van kast tot rek: hun houten meubels zijn het bewijs van hun toewijding aan degelijk design en vakmanschap. Elk ontwerp van Ethnicraft lift je interieur naar een hoger niveau

Handig opgeborgen

Shadow

De Shadow buffetkast is gemaakt om in de spotlight te staan. Het contrast tussen het hout en de metalen poten zorgen voor een stijlvolle look. Het robuuste design trekt gegarandeerd alle aandacht naar zich.

Blackbird

Blackbird is de belichaming van het feit dat Ethnicraft van meerdere markten thuis is. Enerzijds bewijzen ze alweer hun vakmanschap in natuurlijk eik, anderzijds hun gave voor mooi design. Het gebruik van zwart staal zorgt namelijk voor een gebalanceerd ontwerp, iets wat enkel benadrukt wordt door de combinatie van open en gesloten compartimenten.

Monolit

De Monolit bijzettafeltjes zijn praktisch én netjes, zonder compactheid en design uit het oog te verliezen. Onder het deksel kan je heel wat kwijt, van je favoriete boeken tot al je slaapkameraccessoires. Zin in wat feng shui? Geen probleem: ze passen ook perfect in je salon.

Mooi in zicht

M-rack

Sommige spullen zijn gewoon té mooi om op te bergen of hou je simpelweg graag binnen handbereik. Ethnicrafts meest populaire rek, het M-rack, is ook nog eens een kunstwerk op zich. Als transparante kamerverdeler of tegen de muur geschoven: M-rack is gegarandeerde eyecatcher van dienst.

Rise

Op het eerste zicht lijkt Rise een luchtig rek, maar don't be fooled: het zwarte stalen frame houdt alles stevig op de grond. De brede eiken legplanken vormen dan weer de perfecte basis om je mooiste spullen op uit te stallen.

Window

Waan je in je eigen museum met de Window salontafel. Stal je mooiste bezittingen uit onder het glazen oppervlak, of maak van de gelegenheid gebruik en customize de invulling naar believen.

 Kijk voor meer informatie even op: www.ethnicraft.com