Foto: 2020/Zo-maak-jij-je-woonkamer-compleet.jpg

Zo maak jij je woonkamer compleet

Wanneer je thuiskomt na een lange dag dan is het heerlijk om even tot rust kan komen. Hier heeft iedereen zijn eigen manieren voor.

De één gaat een stuk hardlopen, de ander duikt de keuken in om een heerlijk driegangen menu te bereiden en een ander gaat even goed zitten met een boek.

Als je gaat zitten om dat heerlijke boek of die fijne Netflix serie te kijken, dan is het belangrijk dat je goed zit en dat je hele lichaam goed ondersteund wordt. Alleen dan rust je optimaal uit en herstel je van de dag.

Zorg voor een goede ondersteuning

Naast het belang van goed zitten en een goede ondersteuning, is het natuurlijk ook belangrijk dat de stoel of bank waarop je zit perfect aansluit bij de woonstijl die jij in je interieur hebt. Ga voor een landelijke look en kies een stoel of bank in deze stijl. Of kies bijvoorbeeld voor een industriële stoel in een modern interieur. Dit sluit perfect aan!

Een modern interieur 

Een van deze veel voorkomende woonstijlen is de moderne inrichting. Maar hoe herken je een modern interieur eigenlijk? Meestal is het antwoord op die vraag best simpel: veel strakke lijnen samen met veel licht en ruimte in je inrichting. Wat hiermee bedoeld wordt zijn vooral slanke meubels die er niet massief uit ziet. Naast de slanke (zit)meubelen helpen ook veel ramen en licht in je woonkamer om meer ruimte te creëren. 

Moderne zitmeubelen

Er zijn meerdere soorten zitmeubelen, zo heb je relaxstoelen in veel verschillende stijlen, er zijn fauteuils en er zijn sta-op stoelen voor meerdere woonstijlen. Maar welke stoel past bij mijn interieur? Om daar achter te komen moet je eerst weten wat voor een stoel je zoekt, ben je op zoek naar een relaxstoel of een sta-op stoel?

Het verschil

Eigenlijk zit er tussen deze twee stoelen geen verschil aan de buitenkant en dus past ook een sta-op stoel perfect in jouw moderne interieur! Het gaat om jouw behoefte: is opstaan voor jou soms lastig? Dan is een sta-op stoel een goede uitkomst. Het enige verschil zit aan de binnenkant. Hier bevindt zich een extra motor, die de stoel in beweging zet. Ideaal voor mensen die een dagje ouder worden en alvast voorbereid willen zijn op wat komen gaat of voor mensen die door een lichamelijk probleem het liefst wat hulp hebben tijdens het opstaan. Met een sta-op functie kom je moeiteloos in de benen!

Relaxstoelen

Heb je hier nog geen behoefte aan maar wil je gewoon goed en lekker zitten? Kies dan voor een relaxstoel. Heerlijk met de benen omhoog en de juiste ondersteuning voor jouw lichaam. Door het ruimte aanbod tegenwoordig, ook nog eens heel modern of juist industrieel stijlvol. Er zijn namelijk genoeg relaxstoelen die jouw woonkamer compleet maken en die ook nog zorgen voor optimaal comfort!

Meer van Prominent | Sta-op stoelen | Relaxstoelen | Banken | Fauteuils
Reacties