Foto: 2019/pastoe_noon_JS_geheel_open_deur_styling_BLUE.jpg

Nieuw: De Joost Selectie 2019/2020

De nieuwe Joost Selectie van Pastoe

Noon Joost selectie 2019

Die Noon van Pastoe, hoe gaat het er eigenlijk mee? Lange tijd niets van gehoord. De grote broers Landscape en Vision eisen alle aandacht op; het raakt een beetje ondergeschoven. Terwijl het best een fijnzinnig karakter heeft. Met die rand rondom en dat eigenwijze onderstel. De hoogste tijd voor een oppepper. Met van die vrolijke, uitgesproken kleuren. De Noon op zijn Paasbest.

De Noon Joost Selectie bestaat uit 3 varianten. De oude Noon Joost selectie loopt tot de zomer en is hierna gewoon nog samen te stellen tegen de normale prijs.

Frame Joost selectie 2019

Frame is een eigentijds sideboard op een rank onderstel. De brede grepen benadrukken de uitgestrekte horizontale vorm. Frame is geïnspireerd op de bekende U+N serie van Cees Braakman uit 1958 en werd met nieuwe technieken en materialen vertaalt naar deze tijd. Ze heeft de voor Pastoe kenmerkende pure en sobere, minimalistische vormgeving.

De Frame JS bestaat uit 2 varianten. Één grote van 270 breed en één kleine van 180 breed. Beide zijn in noten. De vorige Frame in Teak loopt door t/m 31 juli 2019.

Vision Joost selectie 2019

De Vision Joost Selectie is ontworpen als TV-meubel, maar je mag de kast ook als een los dressoir gebruiken. Het linker front is in Eiken, op de vakken A, B en C kan je nu zonder meerprijs uit een selectie van Pastoe kleuren kiezen.

Op verzoek voegen we boven en onder, zonder meerprijs, kabeldoorvoeren toe.

De Vision Joost Selectie 2019 is vanaf nu te bestellen, de vorige Joost Selectie loopt door tot deze zomer.

L-serie Joost selectie 2019

De L-Serie Joost selectie deed vorig jaar zijn intrede. Vanaf nu is het dressoir in Ash met kenmerkende zwarte greepjes en binnenwerk in de kleur Olive, officieel een Joost Selectie geworden, tegen een gereduceerde prijs.

De L-Serie 2019 is vanaf nu te bestellen. 

 

Landscape Joost selectie 2019

De bladen van de Landscape JS 2019 zijn in Natural Walnut in plaats van Teak soft. Voor het open vak heb je een keuze. Het raster of legplank met bijbehorende achterpaneel kan je kiezen in 5 verschillende kleuren.

De Landscape JS 2019 is vanaf nu te bestellen. De vorige Landscape JS (2017) loopt door tot en met juli 2019. 

Reacties