Foto: claudi-kussencombinatie-black-gold-dafne-mitchel-p

Deze details zorgen voor luxe in een interieur

Bij het inrichten van een huis ligt de focus vaak op de grote lijnen; de juiste kleuren op de wanden en een comfortabele bank.

Vincent 23 Mei 2023

Een keuken met de juiste apparatuur en een kwalitatief hoogwaardige eethoek maken het af.Toch mist in veel interieur dat échte gevoel van luxe. Door jarenlange ervaring met interieur, wonen en design zijn wij er onlangs achter gekomen dat dit niet zit in een gebrek aan smaak of stijl. Het zit hem namelijk in iets anders, in de welbekende puntjes op de i. Hoe je ervoor zorgt dat jouw interieur een passend geheel is en écht dat gevoel van luxe en comfort uitstraalt? Lees snel verder.

Details, details

Het verschil tussen een mooi en een prachtig interieur zit ‘m in de details. Mensen zijn vaak niet te beroerd om flink te investeren in een eethoek van goede kwaliteit en een designbank, maar waar het aankomt op de kleinere zaken wordt er vaak beknibbeld. Er wordt uitgeweken naar de bekende grootgrutters inclusief massaproductie. In het kader van ‘trends veranderen snel, dus dan kopen we wel weer nieuw’ worden diverse impulsaankopen gedaan. Maar wanneer je wél investeert in hoogwaardige accessoires en interieurdetails, dan zul je zien dat deze tijdloos zijn en (dus) langer meegaan. Welke zaken het investeren meer dan waard zijn? Hier drie essentials.

Kussens

Kussens voor in je interieur kun je tegenwoordig óveral kopen. Zelfs van prima kwaliteit stoffen zijn ze voor een paar tientjes al te koop. Toch worden hier vaak minder goede materialen voor gebruikt, waar ook qua duurzaamheid nog wel wat op aan te merken valt.

Wanneer je investeert in kussens van hoogwaardige kwaliteit zal dit dat ook uitstralen. Hierbij zijn nét de juiste kleuren gebruikt, is de vulling van een natuurlijk materiaal en kloppen de designs helemaal. Een voorbeeld van zo’n investering is de aanschaf van Claudi sierkussens. Kussens die van de beste kwaliteit materialen zijn gemaakt en dat ook nog eens op Hollandse bodem.

Aanschaf bij Wilhelmina Designs is aan te raden, daar hebben namelijk experts combinaties van kussens gemaakt die alléén daar te koop zijn. Maar alle sets stralen één voor één luxe, comfort en klasse uit. Net dat beetje extra op jouw dure designbank. En heb je geen designbank? Deze kussens kunnen ook juist een gewone bank een extra boost geven!

Verlichting

Goedkope lampen en verlichting is echt een faux pas in een met smaak samengesteld interieur. We kennen allemaal wel de afgezaagde en bekende lampen, niet bepaald eyecatchers in een woning. Wanneer je investeert in een designlamp waar je meteen verliefd op wordt, zul je er jarenlang plezier van hebben en zal deze veel minder aan trends onderhevig zijn. Door een aantal van deze eyecatchers in je interieur te verwerken zul je zien dat de echte kenner jouw gevoel voor smaak en stijl opmerkt. Wederom vind je bij Wilhelmina Designs prachtige lampen en verlichting. Voor iedere stijl en smaak zit er een prachtige toevoeging tussen.

Klok

Een klok, hij hangt in ieder interieur en als ie er niet hangt wordt het vaak snel gemist. Het is één van de items waar je zeker van weet dat er dus vaak naar gekeken wordt. Ook hier treffen we in interieurs vaak de saaie, ouderwetse en afgezaagde varianten aan. Investeer daarom in een mooie en hoogwaardige klok, één die past binnen het interieur en natuurlijk op tijd loopt. Vroeger werden klokken vaak geschonken als huwelijkscadeau. Bruiloft op de planning? Dan is dit een dikke cadeautip. Dus nu je toch bezig bent, surf ook hiervoor even langs bij Wilhelmina Designs.

Kortom, smaak en stijl binnen een interieur herken je vaak aan de details. Het zit ‘m in de finesses. Investeren in deze zaken is dan ook nooit weggegooid geld. Het is uiteindelijk vaak iets wat zich terugbetaalt; je vindt het item langer mooi en is tijdlozer vormgegeven. En de kwaliteit? Die is eigenlijk altijd ook stukken beter! En wij hebben alvast verklapt waar je moet zijn.

Reacties