Foto: WonenNL_schuine_poten_foto

De beste krasvrije stoelpootdoppen voor schuine poten

Het lijkt misschien lastig om de juiste vloerbeschermers voor schuine poten te vinden. Gelukkig is het tegendeel waar.

03 Februari 2023

Scratch no More heeft voor vrijwel alle schuine poten gepaste stoelpootdoppen. In dit artikel wordt uitgelegd welke stoelpoot beschermers je het beste kunt gebruiken voor verschillende schuine poten.

Stoelpootdoppen voor schuine holle poten

Speciaal voor holle poten zijn er de Footfixx Hollow stoelpoot beschermers. Veel stoelen met holle poten hebben schuine poten. Hierdoor heb je natuurlijk ook stoelpootdoppen nodig die je onder de schuine holle poten plaatst. De Footfixx Hollow corrigeert de schuine poot tot een hoek van dertig graden. Zo kun je dus ook onder schuine holle poten onze stoelpootdoppen plaatsen.

De beste stoelpoot beschermers voor een schuine houten poot

Voor schuine houten of kunststof poten zijn er de Footfixx wood 3.0 stoelpootdoppen. In tegenstelling tot de standaard uitvoering van de Footfixx Wood kan deze stoelpootdop zich corrigeren tot een hoek van dertig graden. Hierdoor is de Footfixx Wood 3.0 dé stoelpoot dop voor schuine houten poten.

Let wel goed op, een schuine poot betekent nog niet meteen dat je de Footfixx Wood 3.0 nodig hebt. Wanneer de poot schuin staat én schuin afgezaagd is staat de poot vlak op de vloer. Dan kun je ook gewoon de Footixx Wood of Footclick 2 stoelpootdoppen gebruiken. Lees er hier meer over.

De ideale stoelpootdoppen voor schuine poten met schroefdraad

Ook voor schuine poten die zijn voorzien van schroefdraad zijn er goede stoelpootdoppen. De Footfixx Threaded is verkrijgbaar in M5, M6, M8 en M10 en kan zich corrigeren tot een hoek van 25 graden. Perfecte stoelpoot beschermers voor schuine poten met schroefdraad.

Zuiver OMG en Fourteen Up stoelen

Voor de schuine poten van de Zuiver OMG en Fourteen Up stoelen heeft Scratch no More de FortyFixx ontwikkeld. Hoewel dit een holle schuine poot betreft, is de hoek te groot voor de eerder genoemde Footfixx Hollow stoelpoot beschermers. Dit omdat de hoek van deze stoelpoten 40 graden is. Daarom hebben we met de FortyFixx maatwerk stoelpootdoppen voor deze schuine poten ontwikkeld.

Meer van Scratch no More
Reacties