string(1) "a"

Comfort in huis met een stijlvolle relaxstoel

Deze fauteuils kun je op maat samenstellen, naadloos aansluitend op jouw wensen. In dit artikel lees je er meer over.

Theo Vliegop 24 Mei 2023

Er zijn verschillende manieren waarop je het wooncomfort in huis vergroot. Kies bijvoorbeeld voor een sta op stoel online bestellen, ter vervanging van de bestaande fauteuil in de woonkamer. Een sta op stoel voorkomt dat je eerst naar het puntje van de stoel moet schuiven, om vervolgens op te kunnen staan. Bij deze modellen kantelt de stoel iets naar voren, waardoor je direct met beide voeten op de grond staat. Niet alleen comfortabel, maar ook veilig! Naast deze sta op stoelen, voornamelijk populair onder senioren, kan ook een relaxfauteuil een goede optie zijn. Deze fauteuils kun je op maat samenstellen, naadloos aansluitend op jouw wensen. In dit artikel lees je er meer over. 

Zelf een relaxfauteuil samenstellen voor je woning 

Bij het samenstellen van een relaxfauteuil heb je verschillende mogelijkheden. Welk model hoofdsteun past het beste bij wat jij van de stoel verwacht? Kies je voor een voetensteun, of laat je deze achterwege? Een voetensteun kan bijzonder comfortabel zijn, na een dag hard te hebben gewerkt op kantoor. De voeten omhoog, een hapje en drankje op de bijzettafel naast je, genietend van een goede film op televisie. Meer informatie over een relaxfauteuil en de mogelijkheden die je hebt bij het samenstellen ervan vind je op de website van aanbieders van deze relaxstoelen. 

Relaxstoelen in verschillende kleuren

Kijk niet alleen naar de mogelijkheden om een relaxfauteuil uit te voeren met een hoofdsteun en bijvoorbeeld voetensteun; zorg dat de kleur van de nieuwe relaxstoel aansluit op de rest van het interieur in huis. Kies je voor een relaxstoel in een hele opvallende kleur, of houd je de kleur zo neutraal mogelijk? In de basis zijn de relaxstoelen, zowel de fauteuils als sta op stoelen, in vrijwel iedere kleur te bestellen. Zo vind je altijd een model, die past bij je bestaande interieur. Het voorkomt dat ruimtes een rommelige uitstraling krijgen door een te groot contrast in de gebruikte kleuren. 

Gebruik van duurzame materialen 

Naast de kleur van de relaxstoel speelt ook het materiaal mee, waarvan deze gemaakt is. De gebruikte materialen hebben een grote invloed op de duurzaamheid van het product. Het thema duurzaamheid is de laatste jaren steeds belangrijker geworden voor huishoudens, wanneer zij hun woning opknappen of interieur vernieuwen. Veel relaxstoelen zijn gemaakt van kwalitatief goed leer. Dit materiaal blijft langdurig mooi en zal niet snel slijten. Daarbij heeft het leer maar weinig onderhoud nodig; het is voldoende om de bank of relaxfauteuil periodiek af te nemen met een doek. 

Reacties