Foto: 2017-10/rolf-benz-rondo.jpg

Rolf Benz RONDO – geëvolueerde elegantie

Er is veel gebeurd sinds elegantie symbool stond voor vaste kussens en rechte posities.

We zijn meer gaan ontspannen, we zijn speelser geworden en richten ons meer op de zintuigen. Dat willen we ook ervaren in onze vertrekken. Elegantie is tegenwoordig zacht en uitnodigend, losjes en nonchalant. Elegantie overtuigt met ranke rompen en vloeiende lijnen. Net als Rolf Benz RONDO, de nieuwste vorm van loungen in stijl - vormgegeven door This Weber en vervaardigd door de Rolf Benz in het Zwarte Woud.

De bank Rolf Benz RONDO bestaat uit een hoge en smalle, rondom lopende rugleuning. Daarop aangebracht zijn heerlijk zachte zitkussens in de comfortuitvoering “Lounge Deluxe”. De luxueuze rugkussens kunnen naar wens worden voorzien van hoofdsteunen. Visuele lichtheid is altijd gegarandeerd dankzij een sierlijk onderstel en smalle gegoten poten. Perfect verwerkte naden vormen het bewijs van het vakmanschap van Rolf Benz.

Naast verschillende pootuitvoeringen en zithoogten is er keuze uit talrijke bankelementen voor individuele oplossingen in kleine en grote vertrekken. De bank RONDO krijgt een persoonlijke uitstraling door zijn grote keuze in bekledingen. Dankzij de lichte, tijdloze vorm kunnen kleuren en materialen expressiever zijn.

Rondo is verkrijgbaar in 3 breedtes (204, 225 of 246 cm) en er zijn verschillende optionele extra kussens. De poten zijn uitgevoerd in gegoten aluminium gelakt in RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs of gepolijst.

Prijs in stof vanaf € 3.610,- in leer vanaf € 4.984,-.

Informatie bij: www.rolf-benz.com.

Reacties