Foto: 2015/relaxbanken.jpg

Relaxbanken voor in de woonkamer

Bijna iedereen heeft wel een bank staan in de woonkamer. Maar kun je echt lekker relaxen op die bank? Of ben je toe aan een nieuwe relaxbank?

Na een tijdje zit je bank niet zo lekker meer en is de bank toe aan vervanging. Jij wilt toch ook op een gloednieuwe, zachte bank liggen? Schaf dan een nieuwe bank aan waarop je na werk heerlijk kan relaxen.

Diverse banken om te relaxen

Je hebt zo veel keus als het om banken gaat. Net zoals elk ander meubelstuk in je huis, is het belangrijk dat ook de relaxbanken in je inrichting passen. Meeste mensen kiezen voor een zwarte of een grijze bank. Maar een vrolijke kleur is juist leuker, vooral als het past in je woning. Als het gaat om een relaxbank dan is het materiaal ook belangrijk om naar te kijken. Ga je voor een stoffen bank of juist voor leer? Leer staat er om bekend dat het er strak uit ziet, maar dat het vaak koud aanvoelt in de winter en plakkerig in de zomer. Om echt lekker te relaxen kun je dan het beste gaan voor een stoffen bank.

Merken

Er zijn diverse merken die een relaxbank op de markt hebben gebracht. Denk bijvoorbeeld aan:
- Hjort Knudsen
- Maxfurn
- Polipol

Kies jouw model

Heb je gekozen wat voor materiaal je wilt? Dan is het tijd om te kijken naar het model. Wil je een hoekbank? Heb je hier wel plek voor in de woonkamer? Of neem je een 3zits en een 2zits? Tegenwoordig heb je ook hier een ruime keuze in. Relaxbanken staan bekend om het extra comfort dat zo een bank biedt. Vaak zit er bij een relaxbank een elektrische verstelling bij, ook wel relax systemen genoemd. Wil je het helemaal relaxt hebben? Dan ga je voor een model met tip-toetsen. Kies jouw droombank en droom er lekker in weg. Benen omhoog en relaxen!

Reacties